Revista Auto Motor und Sport a desemnat Hyundai STARIA „Cea mai buna masina in 2023” – categoria MPV

Prestigioasa revista germana Auto Motor si Sport a desemnat Hyundai STARIA drept Cea mai buna masina in 2023 – categoria MPV

Un total de 101.550 de cititori au participat la sondaj, votand pentru peste 422 de masini din 13 categorii. STARIA s-a infruntat cu 15 concurenti, facand victoria si mai semnificativa.

Punctele forte ale vehiculului multifunctional (MPV) sunt spatiul, flexibilitatea si echipamentul de siguranta

Primirea premiului imediat dupa lansarea in vanzari a STARIA anul trecut a fost o surpriza placuta. Se transformase intr-un stimulent pentru intreaga echipa sa repete acest mare succes. Faptul ca STARIA a reusit sa-i depaseasca pe acesti concurenti importanti spune multe despre marca noastra si despre calitatea produselor noastre. Suntem mandri ca am primit acest premiu pentru al doilea an consecutiv. Confirma ca oferta noastra de monovolume ramane fara egal pe piata germana.
Jurgen Keller

Director general al Hyundai Motor Deutschland GmbH

Design futurist combinat cu echipamente exclusive si tractiune fata sau integrala

Prin designul sau futurist si curat, se remarca la fel de mult ca si prin interiorul sau exceptional de spatios. Fie in configuratia sa orientata spre confort cu sapte locuri (2+2+3 locuri) cu scaune de relaxare Premium multifunctionale in al doilea rand sau in noua sa varianta cu noua locuri (3+3+3 locuri), modelul de 5,25 metri STARIA este de neegalat cand vine vorba de spatiu.

Pe langa designul sau atractiv, STARIA impresioneaza si prin caracteristicile potrivite pentru familii. O camera cu unghi larg permite soferului si pasagerului din fata sa vada pasagerii din spate. Cu ajutorul sistemului de infotainment, toti ocupantii pot comunica printr-un sistem hands-free, in timp ce un sistem audio Bose cu douasprezece difuzoare ofera o experienta audio de inalta calitate.

Ca la fiecare Hyundai, STARIA acorda o importanta semnificativa sigurantei ocupantilor. Alerta pentru ocupanti din spate (ROA) a autocarului de lux avertizeaza soferii vizual si sonor daca au iesit din masina si au incuiat-o in timp ce ocupantii sunt inca pe bancheta din spate. Un senzor de miscare cu ultrasunete monitorizeaza interiorul pentru a preveni lasarea accidentala a copiilor sau animalelor.

error: