Participarea Hyundai Focsani la evenimentul „Mausolee pe Bicicleta” – Editia 2023

Hyundai Focsani, isi exprima mandria si angajamentul fata de valorile culturale si istorice ale judetului Vrancea, prin implicarea sa activa in evenimentul de marca Mausolee pe Bicicleta – Editia 2023.

Data: 16 septembrie 2023
Hyundai Focsani, isi exprima mandria si angajamentul fata de valorile culturale si istorice ale judetului Vrancea, prin implicarea sa activa in evenimentul de marca „Mausolee pe Bicicleta” – Editia 2023. Misiunea noastra este aceea de a impartasi pasiunea pentru istorie, onorand eroii si contribuind la crearea unor amintiri de neuitat.
In data de 16 septembrie, cu o prezenta remarcabila, Hyundai Focsani a aliniat doua vehicule de suport in cadrul evenimentului mentionat. Cu entuziasm, am sustinut acest eveniment ciclistic de importanta culturala, care a debutat in dimineata zilei respective, in fata Primariei Odobesti.

Parcursul istoric al traseului a fost punctat de monumente semnificative ale judetului Vrancea, incepand cu Monumentul Ecaterina Teodoroiu din Muncelu, continuand cu Arcul de Triumf Marasti si Mausoleul Eroilor Marasti. Punctul culminant al acestui traseu de exceptie a fost Mausoleul Eroilor Soveja, unde am avut privilegiul de a asista la manifestarile oficiale organizate cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la inaugurare.
Hyundai Focsani transmite sincere multumiri tuturor celor implicati in organizarea si desfasurarea evenimentului „Mausolee pe Bicicleta” – Editia 2023, precum si tuturor participantilor, pentru ca au contribuit la construirea unui moment deosebit de semnificativ in calendarul cultural al judetului Vrancea.
Ne angajam sa ramanem alaturi de comunitate si sa continuam sa sustinem astfel de initiative ce promoveaza valorile istorice si culturale care definesc identitatea noastra locala.

error: