O Premiera de Neratat la Hyundai Focsani !

La Hyundai Focsani, se intampla lucruri extraordinare, iar ultimul eveniment a fost cu adevarat inedit!
Am avut bucuria de a livra nu unul, ci doua modele superperformante Hyundai i30 N Performance, marcand astfel un moment de exceptie in seria noastra exclusiva de comenzi onorate.

Evenimentul a avut loc sambata, 11 noiembrie 2023, si a fost marcat de entuziasmul si bucuria celor doi norocosi care si-au primit noile lor autoturisme i30 N Performance. Atmosfera a fost plina de energie pozitiva, iar clientii nostri au avut ocazia sa impartaseasca impresii si sa se conecteze cu alti posesori de i30 N Performance, toti avand in comun pasiunea pentru performanta si tehnologie de varf.

Hyundai Focsani doreste sa transmita sincere multumiri atat clientilor nostri noi, cat si celor existenti de i30 N Performance pentru incredibila oportunitate de a le oferi acestora flagship-ul Hyundai in materie de performante sportive. Evenimentul ad-hoc a fost un succes datorita pasiunii pe care o impartasim cu aceasta comunitate dedicata.

Ne straduim sa oferim servicii de cea mai inalta calitate in toate etapele colaborarii: consiliere, achizitie si postvanzare. Hyundai Focsani ramane angajata in a satisface nevoile clientilor sai si promite sa continue sa aduca la viata astfel de evenimente speciale.

Multumim tuturor pentru sprijin si suntem nerabdatori sa vedem pe sosele aceste doua bijuterii i30 N Performance, contribuind la pasiunea noastra comuna pentru performanta si stil.

error: