Noul Hyundai Tucson

Design revolutionar. Performante electrizante.

Noul Tucson 2024 – tehnologii revolutionare – motorizari hybride
Bine ai venit la bordul Tucson! Cu un design revolutionar, noul model al gamei Hyundai dispune de tehnologii avansate, dar si de o gama variata de sisteme de propulsie electrificata.

Sisteme de propulsie electrificata

Modelul Hyundai dispune de trei versiuni de propulsie electrificata. Odata cu lansarea pe piata a versiunilor hybrid, plug-in hybrid si cu sistem mild hybrid de 48 V pentru Tucson, Hyundai pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de sisteme de propulsie electrificata din segmentul modelelor SUV de clasa compacta.

Design revolutionar

Exteriorul Tucson a fost proiectat pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc „Parametric Dynamics”, un stil care foloseste linii, fatete, unghiuri si forme, pentru o estetica indrazneata si remarcabila, precum si pentru a adauga un aer futurist noului model. De asemenea, luminile de zi sunt perfect integrate in grila frontala si pot fi activate doar de catre conducatorul auto.

Pachet avansat pentru siguranta

Noul Tucson integreaza cele mai recente tehnologii, pentru siguranta si asistenta conducatorului auto. Pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul Tucson, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

Urmareste evenimentul de lansare dedicat noului model Tucson.

Premiera mondiala a modelului Hyundai a avut loc pe 15 septembrie.

Exterior O abordare revolutionara a designului.

Caroseria noului Tucson este mai mare si mai ampla in comparatie cu modelele din generatiile anterioare. Capota alungita, consolele scurte si ampatamentul intins confera modelului alura si personalitatea unui coupe. In laterale, panourile urmaresc, in unghiuri precise, aceeasi linie de design „Parametric Dynamics”. Aceste suprafete unghiulare creeaza un contrast intre silueta delicata si detaliile masculine, sugerand senzatia de miscare continua, chiar si atunci cand autovehiculul stationeaza. Formele atletice se dizolva in unghiurile arcuite ale rotilor, unde jantele din aliaj confera modelului o statura dinamica si puternica.

  

Tema designului exterior – Parametric Dynamics.

Noua tema de design – „Parametric Dynamics” – este evidentiata de luminile de zi (DRL), perfect integrate in grila frontala. Datorita tehnologiei half-mirror, in momentul in care luminile de intalnire sunt aprinse, finisajul cromat al grilei se metamorfozeaza in forme asemanatoare pietrelor pretioase, conferind o alura spectaculoasa elementelor aerodinamice.

Accente spectaculoase.

Profilul sportiv al noului Tucson este accentuat de linia cromata cu forma parabolica, care se intinde de la oglinzile laterale pana la montantul posterior.

Lumini parametrice integrate.

In partea din spate, luminile parametrice integrate continua aceeasi tema de design. De asemenea, bara prezinta detalii de tip parametric cu efect tridimensional, combinate cu elemente sportive.

Jante din aliaj de 19 inchi.

Jantele din aliaj de 19 inchi, disponibile optional, accentueaza personalitatea puternica a modelului.

De la un model concept la designul revolutionar.

Limbajul de design al noului Tucson are ca sursa de inspiratie modelul concept Vision T, dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles 2019. Modelul de clasa SUV, care se afla la cea de-a patra generatie, integreaza noua directie stilistica Hyundai „Sensuous Sportiness”.

Interior Habitaclul elegant imbina confortul cu tehnologia.

Datorita sistemelor actualizate de tehnologie si de conectivitate, habitaclul spatios al noului Tucson este un univers in care grijile cotidiene dispar.

 • Iluminare ambientala.

  Luminile ambientale sunt pozitionate in partea inferioara a consolei, in spatiul destinat incarcarii wireless, precum si in buzunarele portierelor. Sistemul ofera 64 de culori si 10 niveluri de luminozitate, pentru multiple posibilitati de personalizare.

 • Tehnologie shift-by-wire.

  Pozitionata ergonomic, consola centrala a fost reproiectata, utilizand tehnologia shift-by-wire.

 • Confort sporit.

  Pasagerii din spate se pot bucura de un spatiu suplimentar de 26 mm pentru picioare, oferit atat pentru versiunile hybrid, cat si pentru cele clasice, datorita plasarii ingenioase a bateriei sub scaunele din spate.

 • Sistem de rabatare scaune spate.

  Pentru confort sporit, scaunele din spate pot fi pliate acum intr-un raport 4:2:4.

 • Portbagaj generos.

  Volumul portbagajului a crescut, in functie de specificatiile fiecarui model, oferind pana la 620 l pentru bagaje cu scaunele ridicate si pana la 1.799 l cu scaunele rabatate.

Mereu conectat pentru o experienta digitala avansata.

Noul Tucson este echipat cu sisteme actualizate de tehnologie si de conectivitate.

Confort Spatiu extins

In comparatie cu versiunea anterioara, Tucson este mai lung cu 20 mm, mai lat cu 15 mm si are un ampatament mai mare cu 10 mm.

Functia Walk-in.

Functia Walk-in permite rabatarea scaunului pasagerului din dreapta printr-o simpla apasare a butonului.

Mai mult spatiu.

Spatiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorita banchetei rabatabile.

Tehnologia Multi-Air Mode.

Disponibila in premiera pentru un autovehicul al gamei Hyundai, tehnologia Multi-Air Mode combina canale circulare pentru aerul conditionat si pentru incalzire, pentru o dispersare mai fluida a fluxului de aer. Acest mod poate fi activat si dezactivat, in functie de preferintele conducatorului auto.

Sistemul de climatizare.

Sistemul de climatizare permite acum ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru ocupantii locurilor din fata, cat si pentru pasagerii din spate.

Conectivitate Tehnologii revolutionare

Descopera universul Tucson. Aici, spatiul, tehnologia si informatia se imbina armonios.

Ecran de 10,25 inchi.

Sistemul de infotainment dispune acum de un ecran de 10,25 inchi.

Instrumentar digital de bord.

Instrumentarul digital de 10,25 inchi ofera o operare intuitiva si o experienta high-tech.

Incarcare wireless.

Sistemul de incarcare wireless, disponibil in consola centrala, permite acum incarcarea mai rapida cu pana la 15 W.

Conectivitate USB.

Noul Tucson este disponibil cu porturi USB fata/ spate.

Sistem audio KRELL.

Tucson este echipat cu sistem audio KRELL, dispunand de opt difuzoare, printre care un subwoofer.

Aplicatia Bluelink.

Prin intermediul aplicatiei Bluelink, autovehiculul poate fi blocat si deblocat de la distanta, iar utilizatorii pot avea acces la diferite informatii, cum ar fi nivelul de combustibil.

Siguranta Noi functii Hyundai SmartSense.

Pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul Tucson, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

Sistem cu sapte airbaguri.

Sistemul include un nou airbag pentru spatiul dintre conducatorul auto si pasagerul din dreapta, o caracteristica unica in cadrul acestui segment.

 • Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA).

  Noul Tucson este disponibil cu sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare. LFA mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare, la viteze de pana la 180 km/ h.

 • Pilot automat inteligent (SCC).

  Sistemul mentine viteza si distanta constante fata de autovehiculul din fata, actionand automat acceleratia sau frana.

 • Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCA).

  Utilizand tehnologia radar, sistemul monitorizeaza zonele laterale spate ale autovehiculului. In cazul in care un alt vehicul este detectat in momentul in care conducatorul auto semnalizeaza o schimbare a benzii de rulare sau un viraj, sistemul emite un semnal sonor.

Performanta Gama variata de sisteme de propulsie electrificata.

Noul Tucson dispune de trei versiuni de propulsie electrificata si doua versiuni termice, combinate cu patru optiuni de transmisie.

Hybrid

Varianta hybrid – care este echipata cu noul motor Smartstream pe benzina de 1,6 litri T-GDi combinat cu un propulsor electric de 44,2 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 1,49 kWh – ofera 230 CP si cuplu de 350 Nm.

Plug-in hybrid

O versiune plug-in hybrid cu un motor T-GDi de 1,6 litri, 265 CP va fi, de asemenea, disponibila in anul 2021.

48V mild hybrid

Hyundai a combinat tehnologia mild hybrid de 48 V cu motorul T-GDi de 1,6 litri, care dispune de 180 CP.

Performanta sporita. Emisii reduse. Tehnologie CVVD.

In functie de modul de condus, CVVD regleaza durata de deschidere/ inchidere a supapei, contribuind astfel la maximizarea performantei si a eficientei.

Tractiune integrala HTRAC™.

Sistemul de tractiune integrala HTRAC controleaza distributia cuplului si a puterii de franare diferit pe cele doua punti, in functie de necesitate. Sistemul ofera suport conducatorului auto indiferent de conditiile meteo.

Selectorul Terrain Mode.

Zapada? Nisip? Noroi? Nicio problema.
Selectorul Terrain Mode, amplasat in consola centrala, permite o comutare rapida intre modurile de condus, optimizand performantele si setarile HTRAC.

Garantie.

Hyundai Tucson dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de kilometri pentru bateria litiu-ion polimer.

PRETURI Noul Hyundai Tucson 2024

Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Focsani – Helios Service S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.

Motorizare Echipare Pret lista recomandat EUR cu TVA inclus Pret Program Remat  EUR cu TVA inclus
 1.6T-GDi 150CP 2WD 6MT Comfort+ 23.693 € 21.119 €
1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina Style+ 25.597 € 23.023 €
1 6T-GDi 150CP 2WD M-Hybrid 6MT Style+ 26.549 € 23.381 €
1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina,  cu 6 AT Style+ 34.239 € 31.070 €
1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina,  cu 6 AT Premium 38.642 € 35.473 €
1.6 l, 265 CP, T-GDi, Plug-in , 4 WD, cu 6 AT Premium 43.283 €
1.6 l, 230 CP, T-GDi, Hybrid, 4 WD,  cu 6 AT Luxury 41.022 € 37.853€
1.6 l, 265 CP, T-GDi, Plug-in Hybrid, 4 WD,  cu 6 AT Luxury 45.663 €
NEW TUCSON 1.6T-GDi 160CP M-Hybrid 2WD 6MT Style 27.965 € 24.797 €
NEW TUCSON 1.6T-GDi 160CP M-Hybrid 2WD 7DCT Style 29.750 € 26.582 €
NEW TUCSON 1.6T-GDi 215CP Hybrid 2WD 6AT Style 34.510 € 31.342 €
NEW TUCSON 1.6T-GDi 215CP Hybrid 4WD 6AT Style 36.295 € 33.127 €
NEW TUCSON 1.6T-GDi 215CP Hybrid 4WD 6AT Premium 40.460 € 37.292 €
NEW TUCSON 1.6T-GDi 215CP Hybrid 4WD 6AT Luxury 42.840 € 39.672 €
NEW TUCSON 1.6T-GDi 252CP Hybrid Plug-in 4WD 6AT Style 39.270 €
NEW TUCSON 1.6T-GDi 252CP Hybrid Plug-in 4WD 6AT Premium 43.435 €
NEW TUCSON 1.6T-GDi 252CP Hybrid Plug-in 4WD 6AT Luxury 45.815 €

SPECIFICATII Hyundai Tucson

Specificatiile pot varia in functie de gradul de echipare si sunt valabile pentru gama Tucson 2023. Hyundai Focsani isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.

Dotari exterioare

Dotare Comfort+ Style+ Premium M-Hybrid cu 7 DCT Premium Hybrid cu 6 AT Luxury M-Hybrid cu 7 DCT Luxury Hybrid cu 6 AT Premium Plug-in Hybrid
cu 6 AT
Luxury Plug-in Hybrid
cu 6 AT
Bara fata + spate vopsite in culoarea caroseriei
Faruri cu iluminare laterala
Jante – 7.0J X17″(Aliaj) / Anvelope 215/65R17
Jante – 7.5J X19″(Aliaj) / Anvelope 235/50R19
Anvelope Continental
Anvelope Michelin
Geamuri spate si luneta fumurii
Geamuri usi spate fumurii
Lumini de zi si lumini de pozitie cu LED
Lumini spate frana/pozitie cu LED
Lumini faza de intampinare si de drum cu LED
Manere exterioare usi in culoarea caroseriei
Oglinzi laterale, actionate electric si incalzite, cu semnalizare incorporata
Oglinzi laterale pliabile electric
Suporti portbagaj exterior

Confort si functionalitate

Dotare Comfort+ Style+ Premium M-Hybrid cu 7 DCT Premium Hybrid cu 6 AT Luxury M-Hybrid cu 7 DCT Luxury Hybrid cu 6 AT Premium Plug-in Hybrid
cu 6 AT
Luxury Plug-in Hybrid
cu 6 AT
Aer conditionat manual
Bancheta spate rabatabila 6:4
Bancheta spate rabatabila 4/2/4
Bluetooth cu recunoastere vocala
Buzunare spatare scaune fata
Camera video spate cu predictia traiectoriei
Chei pliabile
Climatizare automata cu reglare separata stanga/dreapta si dezaburire automata
Climatizare spate cu reglare digitala si display
Computer de bord
Consola centrala cu spatiu pentru depozitare
Cotiera centrala bancheta spate cu suport pentru pahare
Control transmisie automata – sistem Shift-by-wire
Drive mode select
Drive mode select + terrain mode
Geamuri cu tenta inchisa
Geamuri electrice fata/spate, cu coborare automata sofer si protectie sofer impotriva prinderii degetelor
Geamuri electrice fata/spate cu coborare/ridicare automata si protectie impotriva prinderii degetelor
Haion actionat electric
Incarcare telefon wireless
ISG (Idle Stop & Go) – sistem Start/Stop
Jaluzele geamuri usi spate
Lumina ambientala
Kit de pana
Keyless entry/start system cu buton de pornire/oprire (Smart Key)
Manere interioare usi cu tenta metalica
Oglinda interioara electrocromica
Parasolare iluminate, cu oglinzi incorporate
Padele volan
Pilot automat
Plafoniera centrala
Plasa portbagaj
Plafon panoramic cu deschidere partiala
Potentiometru reglare intensitate luminoasa a bordului
Prize suplimentare (fata si portbagaj)
Protectie capota
Parbriz cu protectie solara
Parbriz si geamuri fata cu protectie solara
Roata de rezerva temporara
Scaun sofer reglabil manual pe inaltime
Scaun sofer cu reglare lombara electrica
Scaun sofer cu reglare electrica si suport lombar
Scaune sofer cu functie de memorie
Scaun pasager reglabil manual pe inaltime
Scaun pasager cu reglare electrica
Scaune fata incalzite
Scaune fata cu ventilatie
Scaune spate incalzite
Sistem de iluminare a bordului „Supervision” cu display 4.2 inch Color LCD TFT
Sistem de iluminare a bordului „Supervision” cu display 10.25′ Color LCD TFT
Stergatoare parbriz „aeroblade”
Stergator si stropitor luneta
Senzor de ploaie
Senzor pentru aprinderea automata a farurilor
Senzori de monitorizare bancheta spate
Tapiterie usi fata TPO (Thermo Platic Olefin)
Tapiterie scaune din piele
Volan incalzit
Volan reglabil pe inaltime si adancime
Volan si schimbator viteze imbracate in piele
Volan imbracat in piele

Dotari optionale

Tapiterie Teal 119 €
Vopsea nemetalizata Polar White 167 €
Vopsea metalizata 583 €
Vopsea perlata 631 €

Siguranta si securitate

Dotare Comfort+ Style+ Premium M-Hybrid cu 7 DCT Premium Hybrid cu 6 AT Luxury M-Hybrid cu 7 DCT Luxury Hybrid cu 6 AT Premium Plug-in Hybrid
cu 6 AT
Luxury Plug-in Hybrid
cu 6 AT
Airbag-uri sofer + pasager (cu dezactivare) + airbag-uri laterale + cortina + airbag frontal intre scaunele din fata
ABS + EBD + TCS + ESC
Asigurare pornire motor (pedala ambreiaj)
Alarma
BCW (Blind-Spot Collision Warning) – sistem de avertizare pentru evitarea coliziunilor din unghiul mort
BCA (Blind-Spot Collision-Avoidance Assist) – sistem de asistenta la evitarea coliziunii din unghiul mort
BVM (Blind-Spot View Monitor) – sistem de monitorizare a unghiului mort
Centuri siguranta fata reglabile pe inaltime si pretensionate, centuri de siguranta spate
DAW (Asistenta atentionare oboseala)
Discuri frane fata 17′ si spate 16′
Emergency Call System (eCall)
Frana de stationare electrica cu functie „auto hold”
FCA (Forward Collision Avoidance) – car, pedestrian, cycling – sistem de asistenta la coliziunile frontale
FCA-JX (Forward Collision Avoidance Assist Junction Turning) – sistem de asistenta pentru evitarea coliziunii in intersectii
HAC + DBC – Asistenta la urcarea si coborarea pantelor
High beam assist (faza lunga cu functie automata)
HDA (Highway Driving Assist)- sistem de asistenta pentru condusul pe autostrada
LFA (Lane Following Assist) – sistem de centrare pe banda de rulare
LKAS – sistem de asistenta pentru mentinerea benzii de rulare
MSLA (Manual speed limit assist)
Imobilizator motor
Inchidere centralizata cu telecomanda
ISLA (Intelligent Speed Limit Assist)- pilot automat inteligent cu sistem de recunoastere a indicatoarelor rutiere de viteza
Pachet legislativ
Pilot automat autoadaptiv – Smart cruise control with stop&go
RSPA (Remote Smart Parking Assist) – sistem inteligent de asistenta pentru parcarea la distanta
Senzor de blocare a usilor in mers
Senzor de parcare spate
Senzor de parcate fata si spate
Sistem de blocare a usilor spate pentru siguranta copiilor
Sistem de monitorizare a presiunii in pneuri
Sistem fixare scaun copil „ISOFIX”
SVM (Surround View Monitor) – sistem de monitorizare 360°
Tetiere scaune reglabile pe inaltime
Walk-In Device (acces sofer reglare pozitie scaun pasager)

Sistem audio

Dotare Comfort+ Style+ Premium M-Hybrid cu 7 DCT Premium Hybrid cu 6 AT Luxury M-Hybrid cu 7 DCT Luxury Hybrid cu 6 AT Premium Plug-in Hybrid
cu 6 AT
Luxury Plug-in Hybrid
cu 6 AT
Sistem Audio TFT LCD 8”, display color cu touch-screen (Radio/RDS/DAB/Bluetooth), USB, display camera video spate, Apple car play, Android Auto, antena tip Shark, 4 difuzoare, tweetere
Sistem de navigatie TFT LCD 10.25”, display color cu touch-screen, audio Krell Premium , (Radio/RDS/Bluetooth/DAB/Bluelink ready), amplificator extern, conectivitate Apple car play, Android Auto, USB
Al doilea port USB
Doua porturi USB spate
Comenzi (audio, pilot automat, bluetooth) pe volan

Detalii tehnice Hyundai Tucson

Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare si sunt valabile pentru gama Tucson 2023.Hyundai Focsani isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.

Motorizari benzina

Caracteristici 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Comfort+ 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Style+ 1.6 l, 150 CP, 4 WD, 6 MT, benzina, Style+
Cutie de viteze / Nr.rapoarte M6 M6 M6
Putere (CP/rpm) 150/5500 150/5500 150/5500
Cuplu maxim (Nm / rpm) 250/1500-4000 250/1500-4000 250/1500-4000
Combustibil benzina benzina benzina
Capacitate cilindrica (cc) 1598 1598 1598
Acceleratie 0-100 km/h (s) 10,3 10,3 10,6
Viteza maxima (km/h) 189 189 189

Motorizari Mild Hybrid

Caracteristici 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Style+ cu 7 DCT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 7 DCT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 7 DCT
Cutie de viteze / Nr.rapoarte 7DCT 7DCT 7DCT
Putere (CP/rpm) 180/5500 180/5500 180/5500
Cuplu maxim (Nm / rpm) 265/1500-4500 265/1500-4500 265/1500-4500
Combustibil benzina Mild Hybrid benzina Mild Hybrid benzina Mild Hybrid
Capacitate cilindrica (cc) 1598 1598 1598
Acceleratie 0-100 km/h (s) 9 9 9
Viteza maxima (km/h) 201 201 201

Motorizari Hybride

Caracteristici 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Style+ cu 6 AT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 6 AT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 6 AT
Cutie de viteze / Nr.rapoarte 6AT 6AT 6AT
Putere (CP/rpm) 230/5500 230/- 230/-
Cuplu maxim (Nm / rpm) 350/- 350/- 350/-
Combustibil benzina Full Hybrid benzina Full Hybrid benzina Full Hybrid
Capacitate cilindrica (cc) 1598 1598 1598
Acceleratie 0-100 km/h (s) 8,3 8,3 8,3
Viteza maxima (km/h) 193 193 193

Motorizari Hybride Plug-In

Caracteristici 1.6 l, 265 CP, T-GDi, Hybrid Plug-in, 4WD, Premium cu 6AT 1.6 l, 265 CP, T-GDi, Hybrid Plug-in, 4WD, Luxury cu 6AT
Cutie de viteze / Nr.rapoarte 6AT 6AT
Motor benzina – Putere (CP/rpm) 180/5500 180/5500
Motor electric – Putere (CP) 91 91
Sistem Hybrid Plug-in – Putere (CP/rpm) 265/5500 265/5500
Motor benzina – Cuplu maxim (Nm / rpm) 265/1500-4500 265/1500-4500
Motor electric – Cuplu maxim (Nm / rpm) 304 304
Sistem Hybrid Plug-in – Cuplu maxim (Nm / rpm) 350/1500-4500 350/1500-4500
Combustibil benzina Hybrid Plug-in benzina Hybrid Plug-in
Capacitate cilindrica (cc) 1598 1598
Acceleratie 0-100 km/h (s) 8,6 8,6
Viteza maxima (km/h) 191 191

Dimensiuni

Caracteristici 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Comfort 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Style 1.6 l, 150 CP, 4 WD, 6 MT, benzina, Style 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Style cu 7 DCT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Style cu 6 AT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 7 DCT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 6 AT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 7 DCT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 6 AT 1.6 l, 265 CP, T-GDi, Hybrid Plug-in, 4WD, Premium cu 6AT 1.6 l, 265 CP, T-GDi, Hybrid Plug-in, 4WD, Luxury cu 6AT
Dimensiuni L/l/h (cm) 450/186.5/165 450/186.5/165.1 450/186.5/165.1 450/186.5/165.1 450/186.5/165.1 450/186.5/165.1 450/186.5/165.1 450/186.5/165.3 450/186.5/165.3 450/186.5/165 450/186.5/165

Mase si capacitati

Caracteristici 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Comfort+ 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Style+ 1.6 l, 150 CP, 4 WD, 6 MT, benzina, Style+ 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Style+  cu 7 DCT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Style cu 6 AT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 7 DCT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 6 AT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 7 DCT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 6 AT 1.6 l, 265 CP, T-GDi, Hybrid Plug-in, 4WD, Premium cu 6AT 1.6 l, 265 CP, T-GDi, Hybrid Plug-in, 4WD, Luxury cu 6AT
Masa maxima total autorizata/ in combinatie (kg) 2050/3700 2050/3700 2050/3700 2170/3820 2245/3895 2170/3820 2245/3895 2170/3820 2245/3895 2415/3.765 2415/3.765
Greutate (kg) 1500 1500 1500 1633 1709 1633 1709 1633 1709 1871 1893
Capacitate portbagaj (litri) 620 620 620 577 616 577 616 577 616 558 558
Capacitate rezervor (litri) 54 54 54 54 52 54 52 54 52 42 42
Sarcina pe carligul de remorcare/echipamente optionale (kg) 100/150 100/150 100/150 1100/131 100/131 -100/131 100/121 100/121 100/121 100/106 100/106
Sarcina remorcabila cu dispozitiv de franare / fara (kg) 1650/750 1650/750 1650/750 1650/750 1650/750 1650/750 1650/750 1650/750 1650/750 1350/750 1350/750
Anvelope optionale 235/55 R18; 235/50 R19 235/55 R18; 235/50 R19 235/55 R18; 235/50 R19 235/55 R18; 235/50 R19 235/55 R18; 235/50 R19 215/65 R17; 235/55 R18 215/65 R17; 235/55 R18 215/65 R17; 235/55 R18 215/65 R17; 235/55 R18

Consum si emisii motorizari benzina

Caracteristici 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Comfort+ 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Style+ 1.6 l, 150 CP, 4 WD, 6 MT, benzina, Style+
Consum oficial* NEDC (litri/ 100 km)/ CO2 (g/ km) urban 7.7/177 7.7/177 7.6/175
Consum oficial* NEDC (litri/ 100 km)/ CO2 (g/ km) extraurban 5.2/119 5.2/119 5.4/123
Consum oficial* NEDC (litri/ 100 km)/ CO2 (g/ km) mediu 6.1/140 6.1/140 6.2/142
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) regim jos 8.3/188 8.3/188 9.1/206
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) regim mediu 6.4/146 6.5/147 7.2/163
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) regim inalt 5.7/130 5.8/131 6.5/147
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) regim extra inalt 7.0/160 7.1/161 7.8/176
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) regim combinat 6.7/151 6.7/152 7.4/168
Nivel poluare EURO 6D EURO 6D EURO 6D

Consum si emisii motorizari mild-hybrid

Caracteristici 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Style+ cu 7 DCT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 7 DCT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 7 DCT
Consum oficial* NEDC (litri/ 100 km)/ CO2 (g/ km) urban 6.7/152 6.9/158 6.9/158
Consum oficial* NEDC (litri/ 100 km)/ CO2 (g/ km) extraurban 5.2/118 5.4/123 5.4/123
Consum oficial* NEDC (litri/ 100 km)/ CO2 (g/ km) mediu 5.7/131 5.9/136 5.9/136
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) regim jos 8.1/185 8.3/189 8.4/191
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) regim mediu 6.6/149 6.6/150 6.6/151
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) regim inalt 5.9/135 6.1/137 6.1/138
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) regim extra inalt 7.6/173 7.8/177 7.9/178
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) regim combinat 7.0/158 7.1/161 7.1/162
Nivel poluare EURO 6D EURO 6D EURO 6D

Consum si emisii motorizari hybride

Caracteristici 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Style+ cu 6 AT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 6 AT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 6 AT
Consum oficial* NEDC (litri/ 100 km)/ CO2 (g/ km) urban 4.8/109 4.8/109 4.8/109
Consum oficial* NEDC (litri/ 100 km)/ CO2 (g/ km) extraurban 5.9/134 5.9/136 5.9/136
Consum oficial* NEDC (litri/ 100 km)/ CO2 (g/ km) mediu 5.5/125 5.5/126 5.5/126
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) regim jos 6.7/152 6.8/154 6.8/154
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) regim mediu 5.5/126 5.6/128 5.6/128
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) regim inalt 5.3/121 5.4/123 5.4/123
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) regim extra inalt 7.3/166 7.5/170 7.5/170
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) regim combinat 6.2/142 6.4/145 6.4/145
Nivel poluare EURO 6D EURO 6D EURO 6D

Consum si emisii motorizari plug-in hybrid

Caracteristici 1.6 l, 265 CP, T-GDi, Hybrid Plug-in, 4WD, Premium cu 6AT 1.6 l, 265 CP, T-GDi, Hybrid Plug-in, 4WD, Luxury cu 6AT
Consum oficial* NEDC (litri/ 100 km)/ CO2 (g/ km) urban
Consum oficial* NEDC (litri/ 100 km)/ CO2 (g/ km) extraurban
Consum oficial* NEDC (litri/ 100 km)/ CO2 (g/ km) mediu 1.5/35 1.5/35
Consum oficial* WLTP (litri/ 100km)/ CO2 (g/ km) 1.4/31 1.4/31
Nivel poluare EURO 6AP EURO 6AP
error: