Noul Hyundai Tucson 2021

Design revolutionar. Performante electrizante.

Noul Tucson 2021 – tehnologii revolutionare – motorizari hybride
Bine ai venit la bordul Tucson! Cu un design revolutionar, noul model al gamei Hyundai dispune de tehnologii avansate, dar si de o gama variata de sisteme de propulsie electrificata.

Sisteme de propulsie electrificata

Modelul Hyundai dispune de trei versiuni de propulsie electrificata. Odata cu lansarea pe piata a versiunilor hybrid, plug-in hybrid si cu sistem mild hybrid de 48 V pentru Tucson, Hyundai pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de sisteme de propulsie electrificata din segmentul modelelor SUV de clasa compacta.

Design revolutionar

Exteriorul Tucson a fost proiectat pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc „Parametric Dynamics”, un stil care foloseste linii, fatete, unghiuri si forme, pentru o estetica indrazneata si remarcabila, precum si pentru a adauga un aer futurist noului model. De asemenea, luminile de zi sunt perfect integrate in grila frontala si pot fi activate doar de catre conducatorul auto.

Pachet avansat pentru siguranta

Noul Tucson integreaza cele mai recente tehnologii, pentru siguranta si asistenta conducatorului auto. Pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul Tucson, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

Urmareste evenimentul de lansare dedicat noului model Tucson.

Premiera mondiala a modelului Hyundai a avut loc pe 15 septembrie.

Exterior O abordare revolutionara a designului.

Caroseria noului Tucson este mai mare si mai ampla in comparatie cu modelele din generatiile anterioare. Capota alungita, consolele scurte si ampatamentul intins confera modelului alura si personalitatea unui coupe. In laterale, panourile urmaresc, in unghiuri precise, aceeasi linie de design „Parametric Dynamics”. Aceste suprafete unghiulare creeaza un contrast intre silueta delicata si detaliile masculine, sugerand senzatia de miscare continua, chiar si atunci cand autovehiculul stationeaza. Formele atletice se dizolva in unghiurile arcuite ale rotilor, unde jantele din aliaj confera modelului o statura dinamica si puternica.

  

Tema designului exterior – Parametric Dynamics.

Noua tema de design – „Parametric Dynamics” – este evidentiata de luminile de zi (DRL), perfect integrate in grila frontala. Datorita tehnologiei half-mirror, in momentul in care luminile de intalnire sunt aprinse, finisajul cromat al grilei se metamorfozeaza in forme asemanatoare pietrelor pretioase, conferind o alura spectaculoasa elementelor aerodinamice.

Accente spectaculoase.

Profilul sportiv al noului Tucson este accentuat de linia cromata cu forma parabolica, care se intinde de la oglinzile laterale pana la montantul posterior.

Lumini parametrice integrate.

In partea din spate, luminile parametrice integrate continua aceeasi tema de design. De asemenea, bara prezinta detalii de tip parametric cu efect tridimensional, combinate cu elemente sportive.

Jante din aliaj de 19 inchi.

Jantele din aliaj de 19 inchi, disponibile optional, accentueaza personalitatea puternica a modelului.

De la un model concept la designul revolutionar.

Limbajul de design al noului Tucson are ca sursa de inspiratie modelul concept Vision T, dezvaluit in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles 2019. Modelul de clasa SUV, care se afla la cea de-a patra generatie, integreaza noua directie stilistica Hyundai „Sensuous Sportiness”.

Interior Habitaclul elegant imbina confortul cu tehnologia.

Datorita sistemelor actualizate de tehnologie si de conectivitate, habitaclul spatios al noului Tucson este un univers in care grijile cotidiene dispar.

 • Iluminare ambientala.

  Luminile ambientale sunt pozitionate in partea inferioara a consolei, in spatiul destinat incarcarii wireless, precum si in buzunarele portierelor. Sistemul ofera 64 de culori si 10 niveluri de luminozitate, pentru multiple posibilitati de personalizare.

 • Tehnologie shift-by-wire.

  Pozitionata ergonomic, consola centrala a fost reproiectata, utilizand tehnologia shift-by-wire.

 • Confort sporit.

  Pasagerii din spate se pot bucura de un spatiu suplimentar de 26 mm pentru picioare, oferit atat pentru versiunile hybrid, cat si pentru cele clasice, datorita plasarii ingenioase a bateriei sub scaunele din spate.

 • Sistem de rabatare scaune spate.

  Pentru confort sporit, scaunele din spate pot fi pliate acum intr-un raport 4:2:4.

 • Portbagaj generos.

  Volumul portbagajului a crescut, in functie de specificatiile fiecarui model, oferind pana la 620 l pentru bagaje cu scaunele ridicate si pana la 1.799 l cu scaunele rabatate.

Mereu conectat pentru o experienta digitala avansata.

Noul Tucson este echipat cu sisteme actualizate de tehnologie si de conectivitate.

Confort Spatiu extins

In comparatie cu versiunea anterioara, Tucson este mai lung cu 20 mm, mai lat cu 15 mm si are un ampatament mai mare cu 10 mm.

Functia Walk-in.

Functia Walk-in permite rabatarea scaunului pasagerului din dreapta printr-o simpla apasare a butonului.

Mai mult spatiu.

Spatiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorita banchetei rabatabile.

Tehnologia Multi-Air Mode.

Disponibila in premiera pentru un autovehicul al gamei Hyundai, tehnologia Multi-Air Mode combina canale circulare pentru aerul conditionat si pentru incalzire, pentru o dispersare mai fluida a fluxului de aer. Acest mod poate fi activat si dezactivat, in functie de preferintele conducatorului auto.

Sistemul de climatizare.

Sistemul de climatizare permite acum ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru ocupantii locurilor din fata, cat si pentru pasagerii din spate.

Conectivitate Tehnologii revolutionare

Descopera universul Tucson. Aici, spatiul, tehnologia si informatia se imbina armonios.

Ecran de 10,25 inchi.

Sistemul de infotainment dispune acum de un ecran de 10,25 inchi.

Instrumentar digital de bord.

Instrumentarul digital de 10,25 inchi ofera o operare intuitiva si o experienta high-tech.

Incarcare wireless.

Sistemul de incarcare wireless, disponibil in consola centrala, permite acum incarcarea mai rapida cu pana la 15 W.

Conectivitate USB.

Noul Tucson este disponibil cu porturi USB fata/ spate.

Sistem audio KRELL.

Tucson este echipat cu sistem audio KRELL, dispunand de opt difuzoare, printre care un subwoofer.

Aplicatia Bluelink.

Prin intermediul aplicatiei Bluelink, autovehiculul poate fi blocat si deblocat de la distanta, iar utilizatorii pot avea acces la diferite informatii, cum ar fi nivelul de combustibil.

Siguranta Noi functii Hyundai SmartSense.

Pachetul Hyundai SmartSense, disponibil pentru noul Tucson, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

Sistem cu sapte airbaguri.

Sistemul include un nou airbag pentru spatiul dintre conducatorul auto si pasagerul din dreapta, o caracteristica unica in cadrul acestui segment.

 • Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA).

  Noul Tucson este disponibil cu sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare. LFA mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare, la viteze de pana la 180 km/ h.

 • Pilot automat inteligent (SCC).

  Sistemul mentine viteza si distanta constante fata de autovehiculul din fata, actionand automat acceleratia sau frana.

 • Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCA).

  Utilizand tehnologia radar, sistemul monitorizeaza zonele laterale spate ale autovehiculului. In cazul in care un alt vehicul este detectat in momentul in care conducatorul auto semnalizeaza o schimbare a benzii de rulare sau un viraj, sistemul emite un semnal sonor.

Performanta Gama variata de sisteme de propulsie electrificata.

Noul Tucson dispune de trei versiuni de propulsie electrificata si doua versiuni termice, combinate cu patru optiuni de transmisie.

Hybrid

Varianta hybrid – care este echipata cu noul motor Smartstream pe benzina de 1,6 litri T-GDi combinat cu un propulsor electric de 44,2 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 1,49 kWh – ofera 230 CP si cuplu de 350 Nm.

Plug-in hybrid

O versiune plug-in hybrid cu un motor T-GDi de 1,6 litri, 265 CP va fi, de asemenea, disponibila in anul 2021.

48V mild hybrid

Hyundai a combinat tehnologia mild hybrid de 48 V cu motorul T-GDi de 1,6 litri, care dispune de 150 CP.

Performanta sporita. Emisii reduse. Tehnologie CVVD.

In functie de modul de condus, CVVD regleaza durata de deschidere/ inchidere a supapei, contribuind astfel la maximizarea performantei si a eficientei.

Tractiune integrala HTRAC™.

Sistemul de tractiune integrala HTRAC controleaza distributia cuplului si a puterii de franare diferit pe cele doua punti, in functie de necesitate. Sistemul ofera suport conducatorului auto indiferent de conditiile meteo.

Selectorul Terrain Mode.

Zapada? Nisip? Noroi? Nicio problema.
Selectorul Terrain Mode, amplasat in consola centrala, permite o comutare rapida intre modurile de condus, optimizand performantele si setarile HTRAC.

Garantie.

Hyundai Tucson dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de kilometri pentru bateria litiu-ion polimer.

PRETURI Noul Hyundai Tucson 2020

Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Focsani – Helios Service S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.

*Oferta supusa unor termene si conditii, valabila in limita stocului disponibil, in luna aprilie 2021. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 € (TVA inclus) oferita de Hyundai Auto Romania, calculata in euro. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

** Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Auto Romania si a contravalorii primei de casare de 7.500 RON, ce va fi calculata in euro, la un curs de 4.86 lei + 1% . Prima de casare este calculata in conformitate cu Proiectul de HG pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2021 al Fondului pentru mediu si al Administratiei Fondului pentru Mediu si va fi acordata numai in cazul disponibilitatii in PSIPAN, derulat de catre Administratia Fondului pentru Mediu si doar in cazul in care Distribuitorul Autorizat de la care se achizitioneaza autovehiculul Hyundai este inscris in Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national 2020 – 2024. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

*** Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Auto Romania si a contravalorii primei de casare de 7.500 RON, respectiv a unui ecobonus de 3.000 RON, pentru autovehiculele M-Hybrid. Prima de casare si ecobonusul vor fi calculate in euro, la un curs de 4.86 lei + 1%, in conformitate cu Proiectul de HG pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2021 al Fondului pentru mediu si al Administratiei Fondului pentru Mediu si vor fi acordate numai in cazul disponibilitatii in PSIPAN, derulat de catre Administratia Fondului pentru Mediu si doar in cazul in care Distribuitorul Autorizat de la care se achizitioneaza autovehiculul Hyundai este inscris in Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic 2020 – 2024. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

**** Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Auto Romania si a contravalorii primei de casare de 7.500 RON, respectiv a unui ecobonus de 3.000 RON, pentru autovehiculele hybrid. Prima de casare si ecobonusul vor fi calculate in euro, la un curs de 4.86 lei + 1%, in conformitate cu Proiectul de HG pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2021 al Fondului pentru mediu si al Administratiei Fondului pentru Mediu si vor fi acordate numai in cazul disponibilitatii in PSIPAN, derulat de catre Administratia Fondului pentru Mediu si doar in cazul in care Distribuitorul Autorizat de la care se achizitioneaza autovehiculul Hyundai este inscris in Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic 2020 – 2024. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

***** Oferta supusa unor termene si conditii, destinata persoanelor fizice, in limita stocului disponibil. Valoare obtinuta prin scaderea din pretul de promotie a reducerii comerciale de 1.500 €, TVA inclus, oferita de catre Hyundai Auto Romania si a contravalorii primei de casare de 7.500 RON, calculata in euro, la un curs de 4.86 lei +1%, respectiv a unui ecotichet de 20.000 lei , calculat in euro, la un curs de 4.86 lei +1%, pentru autovehiculele hybrid plug-in, calculate in conformitate cu Proiectul de HG pentru aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru anul 2021 al Fondului pentru mediu si al Administratiei Fondului pentru Mediu si acordate numai in cazul disponibilitatii in PSIPAN, derulat de catre Administratia Fondului pentru Mediu si doar in cazul in care Distribuitorul Autorizat de la care se achizitioneaza autovehiculul Hyundai este inscris in Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic 2020 – 2024. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2021* Pret Program Remat 2021
1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Comfort Comfort 24.823 € 22.205 € 20.706 € 19.300 € **
1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Style Style 26.727 € 24.109 € 22.610 € 21.204 € **
1.6 l, 150 CP, 4 WD, 6 MT, benzina, Style Style 28.512 € 25.894 € 24.395 €
1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Style cu 7 DCT Style M-Hybrid cu 7 DCT 31.487 € 28.869 € 27.370 € 25.354 € ***
1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Style cu 6 AT Style Hybrid cu 6 AT 35.057 € 32.439 € 30.940 € 28.924 € ****
1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 7 DCT Premium M-Hybrid cu 7 DCT 36.247 € 33.629 € 32.130 € 30.114 € ***
1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 6 AT Premium Hybrid cu 6 AT 39.817 € 37.199 € 35.700 € 33.684 € ****
1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 7 DCT Luxury M-Hybrid cu 7 DCT 38.627 € 36.009 € 34.510 € 32.494 € ***
1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 6 AT Luxury Hybrid cu 6 AT 42.197 € 39.579 € 38.080 € 36.064 € ****
1.6 l, 265 CP, T-GDi, Hybrid Plug-in, 4WD, Premium cu 6AT Premium Plug-in Hybrid cu 6 AT 43.982 € 41.364 € 39.865 € 34.384 € *****
1.6 l, 265 CP, T-GDi, Hybrid Plug-in, 4WD, Luxury cu 6AT Luxury Plug-in Hybrid cu 6 AT 46.362 € 43.744 € 42.245 € 36.764 € *****

SPECIFICATII Hyundai Tucson 2020

Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Focsani isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.

Dotari exterioare

Dotare Comfort Style Style M-Hybrid cu 7 DCT Style Hybrid cu 6 AT Premium M-Hybrid cu 7 DCT Premium Hybrid cu 6 AT Luxury M-Hybrid cu 7 DCT Luxury Hybrid cu 6 AT
Bara fata + spate vopsite in culoarea caroseriei
Faruri cu iluminare laterala
Jante – 7.0J X17″(Aliaj) / Anvelope 215/65R17
Jante – 7.5J X19″(Aliaj) / Anvelope 235/50R19
Anvelope Continental
Anvelope Michelin
Geamuri spate si luneta fumurii
Lumini de zi si lumini de pozitie cu LED
Lumini spate frana/pozitie cu LED
Lumini faza de intampinare si de drum cu LED
Manere exterioare usi in culoarea caroseriei
Oglinzi laterale, actionate electric si incalzite, cu semnalizare incorporata
Oglinzi laterale pliabile electric
Suporti portbagaj exterior

Confort si functionalitate

Dotare Comfort Style Style M-Hybrid cu 7 DCT Style Hybrid cu 6 AT Premium M-Hybrid cu 7 DCT Premium Hybrid cu 6 AT Luxury M-Hybrid cu 7 DCT Luxury Hybrid cu 6 AT
Aer conditionat manual
Al doilea port USB
Bancheta spate rabatabila 6:4
Bancheta spate rabatabila 4/2/4
Bluetooth cu recunoastere vocala
Buzunare spatare scaune fata
Camera video spate cu predictia traiectoriei
Chei pliabile
Climatizare automata cu reglare separata stanga/dreapta si dezaburire automata
Climatizare spate cu reglare digitala si display
Computer de bord
Consola centrala cu spatiu pentru depozitare
Cotiera centrala bancheta spate cu suport pentru pahare
Control transmisie automata – sistem Shift-by-wire
Doua porturi USB spate
Drive mode select
Drive mode select + terrain mode
Geamuri cu tenta inchisa
Geamuri electrice fata/spate, cu coborare automata sofer si protectie sofer impotriva prinderii degetelor
Geamuri electrice fata/spate cu coborare/ridicare automata si protectie impotriva prinderii degetelor
Haion actionat electric
Incarcare telefon wireless
ISG (Idle Stop & Go) – sistem Start/Stop
Jaluzele geamuri usi spate
Lumina ambientala
Kit de pana
Keyless entry/start system cu buton de pornire/oprire (Smart Key)
Manere interioare usi cu tenta metalica
Oglinda interioara electrocromica
Parasolare iluminate, cu oglinzi incorporate
Padele volan
Pilot automat
Plafoniera centrala
Plasa portbagaj
Plafon panoramic cu deschidere partiala
Potentiometru reglare intensitate luminoasa a bordului
Prize suplimentare (fata si portbagaj)
Protectie capota
Parbriz cu protectie solara
Parbriz si geamuri fata cu protectie solara
Roata rezerva de dimensiuni normale cu janta de aliaj
Scaun sofer reglabil manual pe inaltime
Scaun sofer cu reglare lombara electrica
Scaun sofer cu reglare electrica si suport lombar
Scaune sofer cu functie de memorie
Scaun pasager reglabil manual pe inaltime
Scaun pasager cu reglare electrica
Scaune fata incalzite
Scaune fata cu ventilatie
Scaune spate incalzite
Sistem de iluminare a bordului „Supervision” cu display 4.2 inch Color LCD TFT
Sistem de iluminare a bordului „Supervision” cu display 10.25′ Color LCD TFT
Stergatoare parbriz „aeroblade”
Stergator si stropitor luneta
Senzor de ploaie
Senzor pentru aprinderea automata a farurilor
Senzori de monitorizare bancheta spate
Tapiterie usi fata TPO (Thermo Platic Olefin)
Tapiterie scaune din piele
Volan incalzit
Volan reglabil pe inaltime si profunzime
Volan si schimbator viteze imbracate in piele
Volan imbracat in piele

Dotari optionale

Dotare Pret
Vopsea nemetalizata Polar White 167 €
Vopsea metalizata 583 €
Vopsea perlata 631 €

Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.

Siguranta si securitate

Dotare Comfort Style Style M-Hybrid cu 7 DCT Style Hybrid cu 6 AT Premium M-Hybrid cu 7 DCT Premium Hybrid cu 6 AT Luxury M-Hybrid cu 7 DCT Luxury Hybrid cu 6 AT
Airbag-uri sofer + pasager (cu dezactivare) + airbag-uri laterale + cortina + airbag frontal intre scaunele din fata
ABS + EBD + TCS + ESC
Asigurare pornire motor (pedala ambreiaj)
Alarma
BCW (Blind-Spot Collision Warning)
BCA (Blind-Spot Collision – Avoidance Assist)
BVM (Blind-Spot View Monitor)
Centuri siguranta fata reglabile pe inaltime si pretensionate, centuri de siguranta spate
Discuri frane fata 17′ si spate 16′
Emergency Call System (eCall)
Frana de stationare electrica cu functie „auto hold”
FCA (Forward Collision Avoidance) – City, InterUrban, Pedestrian
FCA-JX (Forward Collision Avoidance Assist Junction Turning)
HAC + DBC – Asistenta la urcarea si coborarea pantelor
High beam assist (faza lunga cu functie automata)
HDA (Highway Driving Assist)
LFA (Lane Following Assist)
LKAS (Sistem de avertizare/asistenta la schimbarea benzii de circulatie)
Imobilizator motor
Inchidere centralizata cu telecomanda
ISLA (Intelligent Speed Limid Assist)
Pachet legislativ
Pilot automat autoadaptiv – Smart cruise control with stop&go
RSPA (Remote Start Parking Assist)
Senzor de blocare a usilor in mers
Senzor de parcare spate
Senzor de parcate fata si spate
Sistem de blocare a usilor spate pentru siguranta copiilor
Sistem de monitorizare a presiunii in pneuri
Sistem fixare scaun copil „ISOFIX”
SVM (Surround View Monitor)
Tetiere scaune reglabile pe inaltime
Walk-In Device (acces sofer reglare pozitie scaun pasager)

Sistem audio

Dotare Comfort Style Style M-Hybrid cu 7 DCT Style Hybrid cu 6 AT Premium M-Hybrid cu 7 DCT Premium Hybrid cu 6 AT Luxury M-Hybrid cu 7 DCT Luxury Hybrid cu 6 AT
Sistem Audio TFT LCD 8”, display color cu touch-screen (Radio/RDS/DAB/Bluetooth), USB, display camera video spate, Apple car play, Android Auto, antena tip Shark, 4 difuzoare, tweetere
Sistem de navigatie TFT LCD 10.25”, display color cu touch-screen, audio Krell Premium , (Radio/RDS/Bluetooth/DAB/Bluelink ready), amplificator extern, conectivitate Apple car play, Android Auto, USB
Comenzi (audio, pilot automat, bluetooth) pe volan

Detalii tehnice Hyundai Tucson 2021

Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Focsani isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.

Motorizari benzina

Caracteristici 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Comfort 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Style 1.6 l, 150 CP, 4 WD, 6 MT, benzina, Style
Cutie de viteze / Nr.rapoarte M6 M6 M6
Putere (CP/rpm) 150/5500 150/5500 150/5500
Cuplu maxim (Nm / rpm) 250/1500-4000 250/1500-4000 250/1500-4000
Combustibil benzina benzina benzina
Capacitate cilindrica (cc) 1598 1598 1598
Acceleratie 0-100 km/h (s) 10,3 10,3 10,6
Viteza maxima (km/h) 189 189 189

Motorizari Mild Hybrid

Caracteristici 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Style cu 7 DCT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 7 DCT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 7 DCT
Cutie de viteze / Nr.rapoarte 7DCT 7DCT 7DCT
Putere (CP/rpm) 180/5500 180/5500 180/5500
Cuplu maxim (Nm / rpm) 265/1500-4500 265/1500-4500 265/1500-4500
Combustibil benzina Mild Hybrid benzina Mild Hybrid benzina Mild Hybrid
Capacitate cilindrica (cc) 1598 1598 1598
Acceleratie 0-100 km/h (s) 9 9 9
Viteza maxima (km/h) 201 201 201

Motorizari Hibride

Caracteristici 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Style cu 6 AT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 6 AT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 6 AT
Cutie de viteze / Nr.rapoarte 6AT 6AT 6AT
Putere (CP/rpm) 230/- 230/- 230/-
Cuplu maxim (Nm / rpm) 350/- 350/- 350/-
Combustibil benzina Full Hybrid benzina Full Hybrid benzina Full Hybrid
Capacitate cilindrica (cc) 1598 1598 1598
Acceleratie 0-100 km/h (s) 8,3 8,3 8,3
Viteza maxima (km/h) 193 193 193

Motorizari Hibride Plug-In

Caracteristici 1.6 l, 265 CP, T-GDi, Hybrid Plug-in, 4WD, Premium cu 6AT 1.6 l, 265 CP, T-GDi, Hybrid Plug-in, 4WD, Luxury cu 6AT
Cutie de viteze / Nr.rapoarte 6AT 6AT
Motor benzina – Putere (CP/rpm) 180/5500 180/5500
Motor electric – Putere (CP) 91 91
Sistem Hybrid Plug-in – Putere (CP/rpm) 265/5500 265/5500
Motor benzina – Cuplu maxim (Nm / rpm) 265/1500-4500 265/1500-4500
Motor electric – Cuplu maxim (Nm / rpm) 304 304
Sistem Hybrid Plug-in – Cuplu maxim (Nm / rpm) 350/1500-4500 350/1500-4500
Combustibil benzina Hybrid Plug-in benzina Hybrid Plug-in
Capacitate cilindrica (cc) 1598 1598
Acceleratie 0-100 km/h (s) 8,6 8,6
Viteza maxima (km/h) 190 190

Dimensiuni

Caracteristici 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Comfort 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Style 1.6 l, 150 CP, 4 WD, 6 MT, benzina, Style 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Style cu 7 DCT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Style cu 6 AT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 7 DCT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 6 AT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 7 DCT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 6 AT
Dimensiuni L/l/h (cm) 450/186.5/165 450/186.5/165.1 450/186.5/165.1 450/186.5/165.1 450/186.5/165.1 450/186.5/165.1 450/186.5/165.1 450/186.5/165.3 450/186.5/165.3

Mase si capacitati

Caracteristici 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Comfort 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Style 1.6 l, 150 CP, 4 WD, 6 MT, benzina, Style 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Style cu 7 DCT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Style cu 6 AT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 7 DCT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 6 AT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 7 DCT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 6 AT
Masa maxima total autorizata/ in combinatie (kg) 2050/- 2050/- 2050/- 2170/- 2245/- 2170/- 2245/- 2170/- 2245/-
Greutate (kg) 1500 1500 1500 1624 1695 1624 1695 1624 1695
Capacitate portbagaj (litri) 620 620 620 577 616 577 616 577 616
Capacitate rezervor (litri) 54 54 54 54 52 54 52 54 52
Sarcina pe carligul de remorcare/echipamente optionale (kg) – / – – / – – / – – / – – / – – / – – / – – / – – / –
Sarcina remorcabila cu dispozitiv de franare / fara (kg) 1650/750 1650/750 1650/750 1650/750 1650/750 1650/750 1650/750 1650/750 1650/750
Anvelope optionale 235/55 R18; 235/50 R19 235/55 R18; 235/50 R19 235/55 R18; 235/50 R19 235/55 R18; 235/50 R19 235/55 R18; 235/50 R19 215/65 R17; 235/55 R18 215/65 R17; 235/55 R18 215/65 R17; 235/55 R18 215/65 R17; 235/55 R18

Consum si emisii

Caracteristici 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Comfort 1.6 l, 150 CP, 2 WD, 6 MT, benzina, Style 1.6 l, 150 CP, 4 WD, 6 MT, benzina, Style 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Style cu 7 DCT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Style cu 6 AT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 7 DCT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Premium cu 6 AT 1.6 l, 180 CP, M-Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 7 DCT 1.6 l, 230 CP, Hybrid, 4 WD, benzina, Luxury cu 6 AT
Consum oficial* WLTP (litri/100km)/CO2 (g/km) – /158-163 – /158-163 – /158-163 – /161-174 – /150 – /161-174 – /150 – /161-174 – /150
Consum oficial* NEDC (litri/100 km)/CO2 (g/km) mediu – /152-158 – /152-158 – /152-158 – /145-151 – / – – /145-151 – / – – /145-151 – / –
Consum oficial* NEDC (litri/100 km)/CO2 (g/km) extraurban – / – – / – – / – – / – – / – – / – – / – – / – – / –
Consum oficial* NEDC (litri/100 km)/CO2 (g/km) urban – / – – / – – / – – / – – / – – / – – / – – / – – / –
Nivel poluare EURO 6D EURO 6D EURO 6D EURO 6D EURO 6D EURO 6D EURO 6D EURO 6D EURO 6D

* Valorile privind consumul ?i emisiile de CO2 nu sunt disponibile momentan pentru acest model.

Imaginile disponibile sunt cu titlu de prezentare. Informatiile si imaginile prezentate se bazeaza pe datele disponibile la momentul publicarii, pot diferi de la regiune la regiune si pot fi modificate fara un anunt prealabil. Este posibil ca unele echipamente sa nu fie disponibile in varianta de echipare standard, putand fi achizitionate contra cost. Toate autovehiculele sunt dotate si livrate de catre producatorul Hyundai numai cu anvelope de vara. Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Auto Romania isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.

Modelul beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri, cinci ani asistenta rutiera si cinci ani verificari tehnice periodice gratuite. Autovehiculele exploatate in scop comercial (ex.: scoli de soferi, taxi, inchiriere auto etc.) beneficiaza de o garantie de trei ani, in limita a 100.000 kilometri.

© Copyrights 2020 - Hyundai Focsani -Helios Service
error: