Noul Hyundai Kona Hibrid 2020

Descopera noul Hyundai KONA hibrid.

Combinatia intre motorul traditional pe benzina si propulsorul
electric asigura eficienta, protejand in acelasi timp mediul inconjurator.

DESIGN – Expresiv si versatil.

KONA hibrid dispune de un design remarcabil si ofera posibilitati multiple de personalizare.

1
2
3
4
5
6
1

Faruri bi-LED

Farurile bi-LED confera modelului un aspect distinctiv.

2

Grila tip cascada

Designul noului model atrage prin grila tip cascada, de mari dimensiuni.

3

Jante

Noul KONA hibrid dispune de jante din aliaj de 16’’ si 18’’.

4

Bandouri laterale

Bandourile laterale amplifica dinamismul modelului.

5

Blocuri optice spate

Blocurile optice adopta noua semnatura vizuala, fiind proiectate pentru un aspect dinamic.

6

Spoiler aerodinamic

Spoilerul imbunatateste eficienta aerodinamica. In plus, stopul integrat avertizeaza conducatorii auto despre manevrele de franare ale autovehiculului.

Design interior.

Designul interior reflecta aspectul elegant al exteriorului. Paleta de culori ofera clientilor posibilitatea de a personaliza autovehiculul in functie de preferinte: portocaliu, verde, rosu sau alb. Nuanta selectata este prezenta pe ramele fantelor de ventilatie, in jurul schimbatorului de viteze, pe inelul butonului de pornire a motorului, cusatura tapiteriei, precum si pe volan.

CONFORT

Spatiu extins.

KONA hibrid beneficiaza de spatiu generos pentru pasageri si bagaje, dar si de compartimente suplimentare de depozitare. Pentru versatilitate sporita, spatarul scaunelor spate se rabateaza in configuratia 60:40.

Conectivitate.

Mereu conectat datorita sistemului multimedia care ofera pasagerilor posibilitatea de a conecta cu usurinta telefoanele mobile, prin intermediul Apple CarPlay si Android Auto, la ecranul tactil de 7’’.

Sistem audio Krell

Ecran tactil de 7 inchi

TEHNOLOGIE

Sisteme avansate.

KONA hibrid ofera functii avansate de conectivitate, care integreaza telefoanele de tip smartphone si permit utilizarea intuitiva si in siguranta a acestora in timpul deplasarii.

Head-Up Display (HUD)

HUD proiecteaza informatii relevante, direct in campul vizual al conducatorului auto, pentru procesarea rapida a informatiilor, fara a distrage atentia de la condus.

Sistem de navigatie cu ecran de 10.25 inchi

Sistemul multimedia cu ecran de 10.25 inchi, disponibil optional pentru KONA hibrid, dispune de o camera video pentru marsarier, cu linii de ghidare dinamica, alaturi de un abonament gratuit pe sapte ani la serviciile LIVE, care ofera informatii actualizate in timp real despre vreme, trafic, radare* si cautare online a punctelor de interes.
*Functia este disponibila numai in anumite regiuni.

Incarcare wireless

KONA hibrid integreaza un suport pentru incarcare wireless prin inductie (standard Qi). Starea de incarcare a telefonului este confirmata de un LED amplasat deasupra suportului.

Instrumentar de bord

Ecranul LCD de 4.2 inchi ofera informatii importante despre modul de conducere, printre care sistemele de siguranta activa, consumul de combustibil, instructiunile de navigatie sau temperatura din exterior.

PERFORMANTA

Eficienta sistemului hibrid.

Combinatia intre motorul traditional pe benzina si propulsorul electric, alimentat de bateria litiu-ion polimer, asigura eficienta, protejand in acelasi timp mediul inconjurator. Ca parte a sistemului de franare regenerativa, motorul electric contribuie, de asemenea, la decelerarea autovehicului si, astfel, la incarcarea bateriei.

SISTEM DE PROPULSIE HIBRID

Propulsorul hibrid cu ardere interna, motorul electric
alimentat de bateria litiu-ion polimer si transmisia automata cu dublu ambreiaj
in sase trepte au fost proiectate pentru a lucra in armonie si pentru a atinge eficienta maxima.

Motor pe benzina

Motorul pe benzina cu injectie directa Kappa 1.6 GDi, dezvolta o putere de 105 CP si un cuplu maxim de 147 Nm.

Motor electric

Dinamismul remarcabil al variantei KONA hibrid este asigurat de cei 43.5 CP

Bateria Li-Ion Polimer

Motorul electric este propulsat de o baterie litiu-ion polimer, cu o capacitate de 1.56 kWh. Prin pozitionarea bateriei sub scaune a fost imbunatatit caracterul sportiv al autovehicului.

SIGURANTA

Hyundai SmartSense

Kona este echipat cu Hyundai SmartSense, o serie de sisteme de asistenta pentru conducatorul auto.

Asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni

Cu ajutorul senzorilor radar si al camerei frontale, FCA actioneaza in trei etape. Initial, sistemul avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.

Asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA)

LKA avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.
*Functia este disponibila numai in anumite regiuni.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCW)

Utilizand tehnologia radar, BCW impreuna cu sistemul de asistenta la schimbarea benzii de rulare monitorizeaza zonele laterale spate ale masinii si, in cazul in care la o incercare de schimbare a benzii este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare.

Tehnologie de iluminare cu LED

Asistenta pentru faza lunga (HBA) permite comutarea in mod automat a fazei lungi / scurte in momentul in care este detectat un autovehicul din sens opus. Mai mult, sistemul de asistenta la faza scurta (LBA-S) actioneaza lampile aditionale in functie de viteza vehiculului si unghiul de virare.

Sistemul de avertizare pentru evitarea unei coliziuni la deplasarea in marsarier (RCCW)

Cu ajutorul senzorilor radar, sistemul RCCW detecteaza vehiculele aflate in trafic in spate, atunci cand autovehiculul este manevrat pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto prin semnale sonore si vizuale.

Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW

Sistemul permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala. Cu ajutorul sistemului sunt analizate diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

GARANTIE

Pentru linistea conducatorului auto, modelul KONA hibrid dispune de pachetul Hyundai de cinci ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa pentru bateria litiu-ion polimer.

5 ani garantie fara limita de kilometri

Garantia include sistemul de propulsie, directia, suspensia, precum si sistemul de franare.

PRETURI Noul Hyundai Kona Hibrid 2020

Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.
Hyundai Focsani – Helios Service S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si de a actualiza preturile, fara un anunt in prealabil.

Motorizare Echipare Pret lista Pret promotie Pret Program Hyundai 2020* Pret Program Remat 2020**
141 CP, benzina, Highway Highway 26.442 € 23.574 € 22.075 € 19.945 €

Preturile sunt exprimate in euro si contin TVA.

SPECIFICATII Noul Hyundai Kona Hibrid 2020

Valorile specificate in detaliile tehnice si volumul portbagajului pot varia in functie de gradul de echipare. Hyundai Focsani isi rezerva dreptul de a schimba specificatiile tehnice si echiparile, fara un anunt prealabil.

© Copyrights 2020 - Hyundai Focsani -Helios Service
error: