Masina anului 2022 pentru IONIQ 5 distinctie oferita de prestigioasa publicatie Esquire

O combinatia rara de utilitate si design original de la IONIQ 5 intr-o masina de volum este motivul pentru care a fost desemnata masina anului.

In fiecare an, editorii Esquire conduc si evalueaza toate tipurile de vehicule, de la SUV-uri la super-masini si pana la EV-uri pentru a alege o singura Masina a Anului care se remarca prin stilul sau incontestabil si inovatia unica .

IONIQ 5 electric are o autonomie de rulare disponibila de peste 500 km cu echipamente RWD selectate, design inspirat de conceptul EV „45” Hyundai, tehnologie relevanta si cea mai buna incarcare ultra-rapida de la 10 la 80% in doar 18 minute  in conditii optime de incarcare.

Stilul ascutit al lui IONIQ 5, coeziunea detaliilor si experienta utilizatorului ii permit sa cucereasca inimile clientilor. Multumim lui Esquire pentru recunoasterea muncii remarcabile efectuate pe IONIQ 5 de catre echipele noastre de planificare, proiectare, inginerie si productie de produse.

Jose Muñoz
Presedinte si CEO, Hyundai Motor America de Nord

IONIQ 5 imbratiseaza designul curat si simplitatea in detrimentul opulentei intr-o lume in care multe masini par sa fi fost proiectate in fabrici comune.  Se simte corect. Iti amintesti cand ai despachetat primul tau iPhone? Asa se simte sa intri pentru prima data intr-un IONIQ 5. Drept urmare, de cand a intrat pe piata in primavara trecuta, a devenit un pic un simbol de statut discret in locuri, inclusiv in Los Angeles, la fel ca Prius-ul de pe vremuri.

Kevin Sintumuang
Directorul de cultura si stil de viata al lui Esquire

© Copyrights 2023 - Hyundai Focsani -Helios Service
error: