IONIQ 6 Electrified Streamliner de la Hyundai a obtinut ratingul maxim de cinci stele în testul de siguranta Euro NCAP

Hyundai IONIQ 6 Electrified Streamliner a primit cel mai bun rating de la organizatia independenta de evaluare a vehiculelor European New Car Assessment Program (Euro NCAP).

Cel mai nou model din gama Hyundai IONIQ se alatura modelului IONIQ 5 in ceea ce priveste standardele inalte de siguranta .

  • Cel mai nou model din gama Hyundai IONIQ, complet electric, a excelat in categoriile „Ocupant adulti”, „Ocupant copii” si „Asistenta pentru siguranta”.
  • IONIQ 6 este echipat cu urmatorul nivel de sisteme avansate de asistenta a soferului Hyundai SmartSense, asigurand siguranta soferilor, pasagerilor si tuturor utilizatorilor drumului.

„Faptul ca IONIQ 6 l-a urmat pe IONIQ 5 in obtinerea ratingului de siguranta maxim de cinci stele de la Euro NCAP este dovada ca Hyundai este nu numai lider in mobilitatea viitoare, ci si ca modelele noastre sunt printre cele mai sigure din Europa. Hyundai se angajeaza sa garanteze clientilor nostri si tuturor utilizatorilor drumului un nivel inalt de siguranta si solutii de mobilitate bazate pe tehnologie, iar cel mai recent rating de cinci stele Euro NCAP subliniaza succesul nostru in atingerea acestui obiectiv.”

Andreas Christoph Hofmann
Vicepresedinte Marketing si Produs la Hyundai Motor Europe

Sistemele avansate de asistenta pentru sofer ofera un nivel ridicat de siguranta pentru clientii IONIQ 6
Pe langa sapte airbag-uri standard, IONIQ 6 este echipat cu urmatorul nivel de sisteme avansate de asistenta pentru sofer Hyundai SmartSense, asigurand siguranta si confort pe drum. Acestea includ Highway Driving Assist 2 (HDA 2), care ajuta la mentinerea unei distante si viteze stabilite fata de vehiculul din fata atunci cand conduceti pe o autostrada si ajuta la centrarea vehiculului pe banda in timpul conducerii.

Controlul inteligent de croaziera (NSCC) bazat pe navigatie ajuta la mentinerea distantei fata de vehiculul din fata si la conducerea la o viteza stabilita de sofer, reflectand stilul de condus invatat al soferului. De asemenea, utilizeaza informatiile rutiere ale sistemului de navigatie pentru a optimiza conducerea automata si pentru a efectua reglarea vitezei pentru a conduce in siguranta prin viraje. Asistenta pentru evitarea coliziunilor frontale (FCA) ajuta la evitarea coliziunilor cu obiectele din fata vehiculului in timpul conducerii, oferind un avertisment si asistand la ruperea de urgenta.

Hyundai IONIQ 6 Electrified Streamliner include, de asemenea, functii imbunatatite de viraj intersectie, trecere de intersectie, schimbarea benzii in sens opus si schimbarea benzii laterale, impreuna cu asistenta la directia evaziva. Alte functii de conducere semi-autonoma includ Intelligent Speed ??Limit Assist (ISLA), care ajusteaza viteza vehiculului pentru a se potrivi cu limita de viteza si High Beam Assist (HBA), care poate ajuta la aprinderea si stingerea luminilor lungi pe timp de noapte pentru vehiculele care se apropie in vizavi de banda din sens opus.

IONIQ 6 are mai multe functii legate de atentia soferului, cum ar fi Driver Attention Warning (DAW), care analizeaza atentia soferului in timpul conducerii, ofera un avertisment atunci cand sunt detectate semne de neatentie a soferului si recomanda odihna daca este necesar. In timpul unei opriri, soferul este alertat daca vehiculul din frunte pleaca.

Anumite functii functioneaza in tandem pentru a ajuta la evitarea coliziunilor intr-o varietate de situatii de conducere. Blind-Spot Collision-Avoidance Assist (BCA) ajuta la evitarea coliziunilor in partea din spate a vehiculului la schimbarea benzii. O alta functie, Blind-Spot View Monitor (BVM), afiseaza videoclipul vizualizarii punctului mort pentru o schimbare sigura a benzii. In mod similar, Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist (RCCA) ajuta la evitarea coliziunilor cu vehiculele care se apropie din partea stanga sau dreapta a vehiculului in timpul mersului inapoi.

Cel mai recent membru al marcii IONIQ asigura, de asemenea, siguranta pasagerilor de pe bancheta din spate cu Avertizare de iesire in siguranta (SEW), care ofera o avertizare atunci cand un vehicul se apropie din spate in timp ce iese din vehicul. O varietate de functii de parcare confortabile fac parcarea intr-o varietate de circumstante mai usoara si mai sigura decat oricand inainte, inclusiv asistenta pentru evitarea coliziunilor de parcare inainte/laterala/in marsarier (PCA), care ajuta la evitarea coliziunilor cu pietonii si obiectele din jurul vehiculului in timpul parcarii sau iesirii. .

© Copyrights 2022 - Hyundai Focsani -Helios Service