IONIQ 6 a fost ales drept cel mai bun EV din 2023 de juriul AUTOBEST

IONIQ 6 a fost ales drept cel mai bun EV din 2023 de juriul AUTOBEST format din 31 de scriitori si experti europeni in domeniul auto

Acordand modelului IONIQ 6 titlul ECOBEST 2023, AUTOBEST a ales cel mai recent model din gama IONIQ drept cel mai bun vehicul electric din 2023.

Premiul ECOBEST este dedicat onorarii celor mai bune vehicule electrice care vor veni pe piata in anul urmator. Acesta este votat de un juriu independent format din 31 de membri, toti recunoscuti ca scriitori si experti de top in domeniul automobilelor, care reprezinta 31 de natiuni europene si acopera o piata de peste 750 de milioane de oameni.

Hyundai IONIQ 6 este un EV revolutionar, care aduce gandirea de tip concept car in showroom-urile europene  la inceputul anului 2023. Filosofia ultra-aerodinamica  cu un CX de exceptie, contribuie nu doar la o autonomie electrica de mai mult de 600 km, dar ofera si un stil original, care iese in evidenta. Acest nou model Hyundai indraznet si inteligent este o piesa de tehnologie autentica.

Dan Vardie
Fondator si presedinte al AUTOBEST

Construit pe platforma modulara electrica-globala (E-GMP) a Hyundai Motor Group, IONIQ 6 este echipat cu o serie de tehnologii avansate si un interior spatios, centrat pe client. Ofera o autonomie extinsa de pana la 614 de kilometri la o singura incarcare (combinata cu WLTP), cu incarcarea ultra-rapida de 800 V de la E-GMP, oferind pana la 351 din acesti kilometri in doar 15 minute, redefinind granitele mobilitatii electrice.

Aceast model este ajutat de un coeficient de rezistenta de doar 0,21. Interiorul sau in forma de cocon serveste atat ca refugiu confortabil, cat si ca spatiu personal, plin cu spatiu optimizat pentru picioare, caracteristici practice si materiale durabile pentru a facilita o experienta de mobilitate si un stil de viata atent si ecologic.

© Copyrights 2023 - Hyundai Focsani -Helios Service
error: