Hyundai TUCSON desemnat cea mai buna masina de familie

Hyundai TUCSON a fost desemnata cea mai buna dintre cele 50 de masini de familie testate de cea mai importanta emisiune TV auto din lume, Top Gear.

In fata unui public de milioane de la BBC1, prezentatorii Freddie Flintoff, Paddy McGuinness si Chris Harris au desemnat Hyundai TUCSON drept alegerea lor de top dintr-o serie de 50 dintre cele mai bune masini de familie noi vandute in Marea Britanie.

  • SUV-ul familiei Hyundai aclamat de cea mai mare emisiune auto de televiziune.
  • Numit numarul unu din 50 de masini de familie de Freddie Flintoff, Paddy McGuinness si Chris Harris.
  • Cel mai recent dintr-un sir de premii pentru gama de modele premiata a Hyundai.
  • TUCSON este cel mai bine vandut SUV de marime medie pentru cumparatorii privati  in acest an, conform cifrelor Societatii Producatorilor si Comerciantilor de Automobile.

TUCSON a castigat aprecieri inca de la lansarea sa la inceputul anului 2021 datorita designului sau sofisticat, dar robust, tehnologiei impresionante si interiorului premium. La un pret de la 29.140 GBP, vine cu o gama de trei sisteme de propulsie – hibrid, hibrid plug-in si benzina mild hibrid – si ofera o gama larga de functii avansate de siguranta, fiecare model fiind echipat cu asistenta pentru prevenirea coliziunilor frontale (FCA) si coliziuni multiple. Franare (MCA) standard.

Recunoasterea  modelului TUCSON de catre Top Gear urmeaza unui sir de premii importante pentru gama actuala de autoturisme Hyundai, inclusiv World Car of the Year 2022, World Electric Vehicle of the Year 2022 si World Car Design of the Year 2022 pentru IONIQ 5 electric. La inceputul anului 2022, TUCSON insusi a fost desemnat „Cea mai buna masina de familie” de catre Carbuyer si Cel mai bun SUV de dimensiuni medii de catre Auto Express pentru al doilea an consecutiv.

Si cumparatorii au fost de acord cu expertii, TUCSON devenind cel mai popular SUV de dimensiuni medii pentru cumparatorii privati din Marea Britanie pana acum in acest an. Intr-unul dintre cele mai competitive sectoare, TUCSON si-a asigurat o cota de 5,4% din piata de retail.

Este o masina foarte buna si este o dovada suplimentara ca Hyundai o distruge in acest moment, creand trape adecvate, masini electrice interesante si masini de familie demne. Sunt pe un val.

Chris Harris
Prezentator Top Gear

Nu este cel mai conventional mod de a decide intre o gramada de masini de familie, dar cred ca suntem cu totii de acord cu aceasta. De fapt, am venit cu raspunsul corect. Masina pe care am recomanda-o este Hyundai TUCSON.

Paddy McGuiness
Co-prezentator

error: