Hyundai si Kia dezvaluie tehnologia revolutionara Active Air Skirt

Hyundai si Kia au facut un pas important in directia inovatiei tehnologice cu prezentarea noului lor sistem revolutionar, Active Air Skirt. Acest sistem aduce o abordare inovatoare in gestionarea fluxului de aer sub masina, avand un impact semnificativ asupra eficientei combustibilului si performantelor aerodinamice.

Tehnologia Active Air Skirt utilizeaza aripi mobile, integrate sub sasiul masinii, pentru a regla fluxul de aer in functie de viteza de deplasare. Acest lucru nu numai ca optimizeaza consumul de combustibil, dar contribuie si la reducerea rezistentei aerodinamice, imbunatatind astfel performantele generale ale vehiculului.

Prin adaptarea dinamica la conditiile de mers, Active Air Skirt asigura o eficienta maxima in orice situatie. Acest sistem inovator nu doar aduce beneficii in ceea ce priveste economia de combustibil, ci si sprijina eforturile de reducere a emisiilor de carbon, consolidand angajamentul ambelor marci pentru o mobilitate mai sustenabila.

Aceasta tehnologie reprezinta un pas semnificativ in evolutia industriei auto, marcand un angajament ferm al Hyundai si Kia pentru inovatie si sustenabilitate. Active Air Skirt demonstreaza dorinta companiilor de a aduce solutii tehnologice avansate pentru a imbunatati experienta soferilor si pentru a contribui la protejarea mediului inconjurator.

error: