Hyundai – primul producator auto care intra pe piata NFT

Hyundai – primul producator auto care intra pe piata NFT

Bazata pe comunitate, prezentand propriile solutii de mobilitate in Metaverse

  • Hyundai devine primul producator auto care intra pe piata NFT bazata pe comunitate, lansandinclusiv un site web si conturi dedicate pe Discord si pe Twitter;
  • Cu aceasta ocazie a fost lansat si un scurtmetraj care prezinta „Metamobility universe”, conceptul Hyundai „Metamobility” dezvaluit in premiera la CES 2022;
  • Constructorul autova lansa 30 de NFT-uri in editie limitata, in colaborare cu marca NFT – „Meta Kongz”;
  • Profiturile din vanzarivor fi utilizate pentru dezvoltarea proiectului, respectiv pentru membrii comunitatii.

Hyundai Motor Company a anuntat debutul pe piata NFT(Non-Fungible Token)bazata pe comunitate, in colaborare cu marca NFT – „Meta Kongz”.

Hyundai este primul producator auto care intra pe piata NFT cu o comunitate proprie,lansand inclusiv conturi dedicate pe Discord si pe Twitter, dar si un website. Hyundai NFT va oferi proprietarilor posibilitatea de a deveni parte din comunitatea metaverse creata de Hyundai. Platformele onlinevor oferi actualizari in timp real cu privire la valoarea activelor pentruNFT-urile Hyundai.

Cu aceasta ocaziea fost lansat si un scurtmetraj care prezinta „Metamobility universe”, conceptul Hyundai „Metamobility”dezvaluit in premiera la CES 2022. In cadrul materialului video, personajul „Meta Kongz” conduce atat modelul clasic Hyundai PONY, cat si o versiune moderna a autovehiculului, pe o distanta Pamant – Luna,evidentiindmodul in care solutiile de mobilitate pot transcende timpul si spatiul.

Totodata, miercuri, 20 aprilie,vor fi lansate 30 de NFT-uri „Hyundai x Meta Kongz” in editie limitata. Proiectele Hyundai NFT vor fi continuate pe tot parcursul anuluicu scopul de a extinde universul Hyundai NFT, profiturile din vanzariurmand a fi utilizate pentru dezvoltare, respectiv pentru membrii comunitatii.

„Universul Hyundai NFT va oferi noi experiente in ceea ce priveste marca Hyundai, in specialgeneratiei MZ, consolidand angajamentul nostru fata de inovare atat in lumea reala, cat si in metaverse”, a declarat Thomas Schemera, Global Chief Marketing Officer & Head of Customer Experience Division.

Viziunea Hyundai despre „Metamobility” a fost dezvaluita in premiera la CES 2022. Noul concept a fost lansat cu scopul de a contribui la consolidarea rolului mobilitatii in realitatea virtuala (VR), oferind in cele din urma oamenilor posibilitatea de a depasi limitele fizice ale miscarii in spatiu si timp.

error: