Hyundai Motor va participa pentru al optulea an consecutiv la Nürburgring 24 Hours

Hyundai Motor va participa pentru al optulea an consecutiv la Nürburgring 24 Hours

Hyundai Motorsport va intra in cursa cu doua Elantra N TCR, cu scopul de a castiga pentru a treia oara consecutiv clasa TCR si prima victorie in clasa VT2.

Nürburgring 24 Hours, este un eveniment de curse auto de anduranta extrema, din Germania, cu soferi din Germania, Spania, SUA si Coreea.

–  Hyundai Motor va participa pentru al optulea an consecutiv la Nürburgring 24 Hours, un eveniment de curse auto de anduranta extrema, din Germania, cu soferi din Germania, Spania, SUA si Coreea.
–  Hyundai Motorsport va intra in cursa cu doua Elantra N TCR, cu scopul de a castiga pentru a treia oara consecutiv clasa TCR si prima victorie in clasa VT2.
–  Unul dintre cele doua vehicule va fi condus de castigatorii din 2022, Mikel Azcona, Marc Basseng si Manuel Lauck, in timp ce celalalt va fi pilotat de echipa Bryan Herta Autosport, campionii IMSA TCR din SUA.
–  Hyundai Driving Experience (HDX) va participa cu doua vehicule de serie bazate pe i30 Fastback N Cup in clasa VT2 Front, care vor fi conduse de instructorul Marcus Willhardt si de alti trei soferi (toti din Germania) si de participanti la programul HDX Dare to Dream, inclusiv Junesung Park.
– Hyundai va avea un stand de ospitalitate amplu amplasat in zona de paddock a circuitului, unde vor fi expuse modelele N si vor avea loc diverse activitati pentru vizitatori.
–  Vehiculele i20 N WRC (hibrid) si N Vision 74 (fuel cell EV) vor fi prezentate in cadrul evenimentului.
–  Pe parcursul cursei, vor fi disponibile transmisiuni live si continut pe social media pentru fanii care se vor conecta online.

© Copyrights 2023 - Hyundai Focsani -Helios Service
error: