Hyundai Motor Group castiga Premiul PACE Innovation Partnership 2022

Hyundai Motor Group castiga Premiul PACE Innovation Partnership 2022 pentru dezvoltarea CCU si inovatia software

Premiul PACE recunoaste eforturile Grupului de a deveni lider in software-ul pentru vehicule si de a oferi clientilor o experienta mai progresiva si mai satisfacatoare.

Infiintate in 1995 de Automotive News si Ernst & Young, Premiile PACE celebreaza inovatia si progresul tehnologic in randul furnizorilor de automobile si producatorilor de vehicule si sunt bine-recunoscute pentru identificarea schimbarilor de joc in industria auto. Premiul PACE Innovation Partnership recunoaste colaborarea remarcabila dintre OEM si furnizori. Premiul PACE si PACEpilot Innovation to Watch recunosc inovatiile tehnologice specifice care au fost implementate sau care vor veni in curand pe piata.

CCU este conectat la controlerele din interiorul vehiculului si conectat fara fir in exteriorul vehiculului, permitand livrarea de mare viteza Over-The-Air (OTA) a actualizarilor software-ului vehiculului, servicii auto conectate, colectare de date despre vehicul si diagnosticare la distanta a vehiculului. Clientii pot primi actualizari de software fara a fi nevoiti sa viziteze un centru de service pentru o experienta post-vanzare mai convenabila. La aceasta comoditate se adauga si posibilitatea tehnicienilor de service de a verifica conditiile vehiculului dintr-o alta locatie fara ca clientul sa fie nevoit sa aduca masina la centrul de service, imbunatatind intretinerea preventiva si reducand timpul de diagnosticare si service.

Este destul de important sa castigam un astfel de premiu intr-un moment in care ne straduim sa trecem la SDV-uri. Hyundai Motor Group va continua sa lucreze pentru a-si avansa tehnologia pentru a deveni lider in software-ul pentru vehicule si pentru a oferi clientilor o experienta de utilizare mai satisfacatoare si mai sigura.
Hyung Ki Ahn
Vicepresedinte al grupului de dezvoltare electronica la Hyundai Motor Group

Controlerul accepta, de asemenea, servicii de masina conectata si conexiuni cu aplicatiile Genesis Connected Service, Bluelink si Kia Connect pentru a oferi capabilitati avansate, cum ar fi controlul de la distanta al vehiculului, monitorizarea alertelor, transmisia video de la camera incorporata si transferul de informatii de inalta precizie a hartii. pentru conducere autonoma. CCU include, de asemenea, capacitatea de a colecta date de la mai multe vehicule pentru a sprijini serviciile esentiale pentru clienti pe o platforma de date mari care acceseaza doar informatiile necesare in timp real.

© Copyrights 2023 - Hyundai Focsani -Helios Service
error: