Hyundai Motor a castigat trei prestigioase premii Red Dot pentru design in 2023

Hyundai Motor a obtinut aceste premii pentru a-si consolida pozitia de lider in designul auto global.

Premiile Red Dot reprezinta unul dintre cele mai mari concursuri de design din lume, organizat in Germania, si se impart in trei discipline diferite: Design de Produs, Design de Marca si Comunicare si Design Concept.

Primul premiu a fost acordat conceptului N Vision 74, un vehicul hibrid cu hidrogen de inalta performanta care reprezinta viziunea brandului pentru viitorul durabil si care omagiaza designul conceptului Pony Coupe din 1974. Acesta este folosit ca un laborator pentru cercetare si dezvoltare inainte ca tehnologiile sale sa fie aplicate in modelele de serie.

Al doilea premiu a fost pentru sistemul de infotainment integrat ‘Seon’, care a fost dezvoltat pentru a se armoniza perfect cu designul interior si exterior al vehiculelor Hyundai. Acest sistem se bazeaza pe linii orizontale inspirate din natura.

Cel de-al treilea premiu a fost pentru tipografia digitala Hyundai Sans UI, conceputa pentru o experienta de utilizare optima in mediul mobil. Aceasta se bazeaza pe identitatea de marca a Hyundai si ofera o legibilitate excelenta in diverse situatii de conducere.

error: