Hyundai lider global al vehiculelor electrice

Anul trecut a intarit pozitia Hyundai ca lider global in mobilitatea electrificata si tranzitia spre a deveni un furnizor de solutii de mobilitate durabila

Premiile, lansarile de produse si activitatile de marca au contribuit, de asemenea, la continuarea viziunii companiei despre Progress for Humanity

Anul 2022 a fost un reper memorabil in strategia Hyundai de a deveni un furnizor de solutii de mobilitate durabila, datorita momentelor importante care au inclus lansarea mult asteptatului IONIQ 6 Electrified Streamliner si dezvaluirea a doua concepte de „laborator rulant” de inalta performanta, cu zero emisii. Alte realizari, cum ar fi recuperarea a peste 23 de tone de deseuri marine cu Healthy Seas si alimentarea unei ferme de reni exclusiv prin IONIQ 5, pot fi vizualizate in clipul video de mai jos.

Pozitia Hyundai de lider global in mobilitatea electrificata a fost confirmata atunci cand IONIQ 5 a fost desemnata World Car of the Year 2022 – acesta fiind doar unul dintre cele peste 40 de premii castigate de brandul companiei, dedicat vehiculelor electrice, anul trecut. IONIQ 6, cel de-al doilea model din gama IONIQ, a atras laude instante din partea mass-mediei auto si tehnologiei internationale atunci cand a fost prezentat in premiera la un eveniment Design Workshop din Londra in iunie, atragand si mai multe aprecieri din partea mass-media , invitata sa testeze modelul Electrified Streamliner. in Seul, Coreea de Sud, la sfarsitul verii.

Pozitia Hyundai in domeniul durabilitatii a fost intarita in continuare prin cel de-al doilea an de parteneriat cu organizatia de conservare a marinei Healthy Seas. In 2022, Hyundai si Healthy Seas s-au intors la Ithaca, Grecia, pentru un al doilea mare proiect de curatare, recuperand 18,5 tone de plase fantoma si 5 tone de alte deseuri marine.

Acest lucru a fost surprins in „Going Circular” , documentarul Hyundai Motor in colaborare cu Warner Bros. Discovery. In documentar, spectatorii au vazut cum Hyundai sustine sustenabilitatea prin economia circulara, deoarece plasele fantoma sunt colectate, procesate si regenerate in fire ECONYL®, folosite pentru a produce covorasele auto oferite in IONIQ 5 si IONIQ 6.

Dezvaluite in timpul Zilei N 2022 a Hyundai Motor, „laboratoarele rulante” RN22e si N Vision 74 au demonstrat ambitia companiei de a deveni lider in viitorul cu zero emisii. Conceput pentru a testa si a verifica tehnologiile avansate pe care Hyundai le va aplica modelelor de productie viitoare, ambele modele ofera o privire asupra ambitiei marcii Hyundai N pentru electrificare de inalta performanta.

La sfarsitul anului au fost prezentate doua vitrine ale viitoarelor tehnologii care pot juca un rol cheie pentru noile solutii energetice. In primul rand, alimentand o ferma de reni la distanta in afara retelei din Tromsø, Norvegia, timp de trei zile cu IONIQ 5, Hyundai a demonstrat cat de inovatoare tehnologia Vehicle-to-Load (V2L) poate crea experiente unice, subliniind liderul sau ca furnizor de solutii de mobilitate inteligenta. .

error: