Hyundai IONIQ 5 este partenerul ideal de condus iarna

Echipat cu caracteristici care maximizeaza confortul si siguranta, Hyundai IONIQ 5 este partenerul perfect pentru orice calatorie in conditii de iarna.

Si cu un grup motopropulsor complet electric proiectat pentru a rezista ghetii si frigului, IONIQ 5 ofera clientilor liniste sufleteasca in sezonul de iarna.

– Caracteristicile de inalta tehnologie ale lui IONIQ 5 fac condusul pe timp de iarna sigur si practic.
– Modul Snow si tractiunea integrala, tin pasagerii in siguranta pe drum.
– Spatiul Smart Living interior al lui IONIQ 5 ofera spatiu amplu, confort si caldura in timpul iernii.

Caracterul dinamic al lui IONIQ 5 il face un favorit distractiv de condus pentru conditii uscate. Cu toate acestea, modul Zapada modifica experienta de condus pentru a o adapta la conditiile meteorologice nefavorabile de iarna. Modul special de conducere optimizeaza controlul tractiunii, precum si alti parametri de conducere si franare, pentru a se asigura ca soferii pot descurca fara griji drumurile inzapezite si inghetate.

Cand este echipat cu tractiune integrala (AWD), IONIQ 5 are un avantaj suplimentar pe vreme de iarna. Configuratia cu dublu motor trimite puterea catre puntea fata si spate, oferind putere si cuplu optime pentru terenuri dificile. Perfect pentru conditii alunecoase, trenul de rulare AWD al IONIQ 5 poate distribui puterea acolo unde este cel mai eficient, ajutand soferii sa mentina controlul chiar si pe cele mai alunecoase drumuri.

Cu o podea plata si un ampatament de 3.000 de milimetri – ambele activate de E-GMP, pasagerii din fata si din spate se pot bucura de spatiu suplimentar pentru picioare si de spatiul unui vehicul mai mare intr-o caroserie CUV. Interiorul lui IONIQ 5 a fost, de asemenea, proiectat ca un Smart Living Space, ceea ce inseamna ca maximizeaza confortul si capacitatea de utilizare. Chiar si soferii se pot bucura de aceste functii – cu scaunele fata electrice complet inclinabile, care sporesc relaxarea atunci cand stationeaza.

Iernile pot fi reci si este important ca pasagerii sa fie cald pentru a se mentine confortabil. In IONIQ 5, aceasta nu este o problema. Echipat cu tehnologie de inalta tehnologie cu pompa de caldura, IONIQ 5 asigura ca pasagerii pot fi tinuti la cald in mod eficient si pe toata durata calatoriei.

In zilele deosebit de reci, soferii pot accesa chiar si aplicatia Hyundai BlueLink® de pe smartphone-urile lor pentru a-si preincalzi IONIQ 5 prin atingerea unui buton atunci cand se afla la o statie de incarcare. Combinat cu scaune incalzite si un volan incalzit, IONIQ 5 este echipat ideal pentru a mentine pasagerii cald si confortabil pe timpul iernii.

Soferii nu trebuie sa-si faca griji cu privire la timpii lungi de incarcare in timpul iernii cu IONIQ 5. Echipat cu tehnologie de conditionare a bateriei, IONIQ 5 incepe automat preincalzirea bateriei atunci cand clientii programeaza o oprire la statia de incarcare in navigatie. Acest lucru poate asigura conditii optime de incarcare, in functie de durata de functionare a incalzitorului, astfel incat clientii sa poata utiliza tehnologia de incarcare ultra-rapida de 800 V a vehiculului pentru a reveni mai repede pe drum.

Fie ca abordezi o calatorie rutiera de iarna, mergi spre partiile de schi sau faci o naveta zilnica, IONIQ 5 este echipat cu functii care creeaza o experienta sigura, confortabila, practica si calduroasa atat pentru pasageri, cat si pentru soferi.

error: