Hyundai – Helios Service – locul 1 in topul inmatricularilor din judetul Vrancea

Focsani, 21 ianuarie 2022 – Helios Service – distribuitorul autorizat Hyundai din judetul Vrancea s-a clasat in anul 2021 pe locul intai in topul inmatricularilor de autoturisme noi de import la nivel local, cu o cota de piata de 32%.

„Avand in vedere situatia pandemica globala si criza semiconductorilor,fabricile trec printr-o perioada de turbulente iar fluxurile logistice au avut de suferit. In contextul acestui an dificil pentru toata lumea, cu atat mai mult pentru piata auto, Helios Service a reusit sa creasca usor cota de piata.

Multumim clientilor nostri pentru increderea acordata si dorim sa ii asiguram de intregul nostru angajament pentru a onora fiecare comanda”, a declarat Dan Gaitanaru, Director de Vanzari – Helios Service.

Conform statisticilor DRPCIV, volumul inmatricularilor Hyundai – Helios Service aferent anului 2021 a atins nivelul de 171 unitati, o crestere de 3,2% fata de aceeasi perioada aferenta anului 2020. In clasamentul Hyundai – Helios Service, cele mai solicitate modele la nivel local au fost Tucson (75 unitati), urmat de Kona (43 unitati) si de i20 (26 unitati)-livrate.De mentionat aici ar fi evolutia autoturismelor electrice,unde au fost livrate 20 unitati ,cu 45% mai mult fata de anul 2020.

Totodata, Hyundai – Helios Service a inregistrat o crestere a cotei de piata pe parcursul anului 2021, pana la un procent de 32% inmatriculari,avand in vedere cifrele anului anterior unde cota de piata a inmatricularilor Hyundai se afla la nivelul de 30%.

© Copyrights 2023 - Hyundai Focsani -Helios Service
error: