Hyundai Grandeur si Urban E-Pit castiga premiile Red Dot pentru design

Hyundai Grandeur si Urban E-Pit castiga premiile Red Dot pentru design

Red Dot Design Awards este unul dintre cele mai prestigioase concursuri de design din lume, care premiaza produsele inovatoare si de calitate superioara.

  • Hyundai Motor Company a castigat doua prestigioase premii Red Dot Design Awards in 2023, una pentru Hyundai Grandeur in categoria Masini si Motociclete si alta pentru incarcatorul ultra-rapid Urban Type E-pit in categoria Design de Produs.

Grandeur este un sedan de lux Hyundai care ofera un design sofisticat si o experienta de conducere confortabila. Urban Type E-pit este un incarcator ultra-rapid pentru vehicule electrice care poate incarca bateriile in doar cateva minute. Aceste doua produse au fost recunoscute pentru designul lor inovator si functionalitatea lor excelenta.

Red Dot Design Awards este unul dintre cele mai prestigioase concursuri de design din lume, care premiaza produsele inovatoare si de calitate superioara. Hyundai Motor Company a castigat mai multe premii Red Dot in trecut, inclusiv pentru modelele sale Kona Electric si NEXO, ceea ce demonstreaza angajamentul companiei pentru inovatie si design excelent.

 Hyundai Grandeur
Hyundai Grandeur este o masina de lux care se remarca prin designul sau elegant si sofisticat. Masina are o forma aerodinamica si linii curate, care ii confera un aspect modern si atragator. Interiorul este la fel de impresionant, cu scaune confortabile si tehnologie de ultima generatie, precum sistemul de infotainment cu ecran tactil de 12,3 inci si sistemul de sunet premium.

Hyundai Grandeur este echipat cu un motor puternic si eficient, care ofera o performanta excelenta si o economie de combustibil impresionanta. Masina are, de asemenea, o serie de caracteristici de siguranta avansate, inclusiv sistemul de asistenta la mentinerea benzii si sistemul de avertizare la coliziune frontala.

Urban E-PIT
Urban Type E-PIT este un incarcator ultra-rapid pentru masini electrice. Acesta este proiectat pentru a oferi o incarcare rapida si usoara, cu o putere maxima de incarcare de 350 kW. Incarcatorul are, de asemenea, un design atractiv, cu forme curate si un aspect modern.

Urban Type E-PIT este echipat cu o serie de caracteristici avansate, inclusiv un sistem de racire eficient, care ajuta la prevenirea supraincalzirii si la mentinerea performantei optime. Incarcatorul este, de asemenea, echipat cu un sistem de management al cablurilor, care ajuta la mentinerea ordonata si sigura a cablurilor de incarcare.

© Copyrights 2023 - Hyundai Focsani -Helios Service
error: