Care sunt avantajele unui autovehicul electric?

Exista multe motive pentru a alege un autovehicul electric in detrimentul unuia conventional. Vom incepe cu cel mai evident: mediul inconjurator.

De-a lungul duratei lor de utilizare, EV-urile au emisii de carbon mai mici decat autovehiculele alimentate cu combustibil si, prin urmare, au impact mai mic asupra nivelului global de CO2. De exemplu, pentru KONA Electric emisiile sunt zero, in timp ce ofera o autonomie de 449 de km (versiunea cu baterie de 64 kWh, conform testelor WLTP). Daca ai nevoie de autovehicul in activitatile zilnice, un EV te poate ajuta sa contribui la reducerea emisiilor de carbon.

Emisiile de carbon

Pot fi reduse

Costurile de operare

Pot fi reduse

Costurile de intretinere

Pot fi reduse

Exista, de asemenea, avantaje financiare in achizitionarea unui EV.

Astfel, achizitia acestuia poate fi mai costisitoare decat cea a unui automobil clasic, dar costurile de intretinere sunt de obicei mai mici.

De exemplu, BEV-urile includ doar o parte dintre piesele pe care le detine un automobil conventional, ceea ce inseamna, in multe cazuri, un cost de intretinere scazut. Cu un numar redus de piese, exista mai putine sanse de a intampina probleme de functionare si de a avea nevoie de reparatii costisitoare. Pe langa aceste aspecte, tranzitia catre un autovehicul electric poate fi o oferta atractiva si datorita multiplelor stimulente guvernamentale disponibile in Europa, cum ar fi beneficiile fiscale, parcarea gratuita si multe altele. Pe langa beneficiile de mediu si cele financiare, conducerea unui EV este, de asemenea, foarte placuta. BEV-urile, de exemplu, nu dispun de transmisii cu mai multe trepte de viteza, ceea ce inseamna un raspuns instant si lin al puterii imediat ce ai pus piciorul pe pedala de acceleratie.

E-mobilitatea devine standardul industriei.

In acest sens, Hyundai pune deja la dispozitia clientilor trei autovehicule cu emisii zero.
Si nu ne vom opri aici. Electric awaits. Next Awaits.

De ce sa aleg un autovehicul cu propulsie electrica?

Care sunt avantajele unui autovehicul electric?

Care sunt autovehiculele electrificate potrivite stilului meu?

Cat timp dureaza incarcarea?

Care sunt costurile de incarcare?

Care este distanta pe care o pot parcurge?

Experienta de condus la volanul unui autovehicul electric.

Cat costa un autovehicul cu propulsie electrica?

Pot economisi bani detinand o masina electrica?

Descopera gama Hyundai ECO

Noul Ioniq Hibrid

Noul Ioniq Plug-in

Noul Ioniq Electric

Noul Kona Hibrid

Noul Kona Electric

© Copyrights 2020 - Hyundai Focsani -Helios Service
error: