Arctic Adventures: alimentarea unei ferme de reni din nordul indepartat numai cu vehicule electrice

Hyundai a alimentat ferma de reni Tromsø Arctic Reindeer timp de trei zile si a furnizat energie unei cabane

Avand capacitatea de a servi ca sursa de alimentare portabila oriunde pe glob, Hyundai a alimentat ferma de reni Tromsø Arctic Reindeer timp de trei zile si a furnizat energie unei cabane in afara retelei pentru o cina confortabila – folosind doar functia V2L a IONIQ 5.

Nordul Norvegiei, in cadrul Cercului Arctic, a fost locatia perfecta pentru a pune la incercare capacitatile tehnologiei Hyundai V2L. Cu provocari, inclusiv acces restrictionat la o sursa de energie fiabila si curata si conditii meteorologice nefavorabile, locatia indepartata ar putea profita considerabil de solutia de energie alternativa si durabila.

V2L ofera celor care locuiesc in zone indepartate capacitatea de a-si alimenta si incarca dispozitivele electronice, fara a genera emisii. Asta inseamna ca, chiar si in regiunile lumii care exista in afara retelei, V2L poate alimenta stiluri de viata moderne si electrificate. Acest lucru demonstreaza ca locatiile in afara retelei din intreaga lume isi pot indeplini cerintele energetice cu aceasta solutie alternativa la sursele de energie neregenerabile. Hyundai continua sa isi indeplineasca misiunea de brand „Progres pentru umanitate” prin dezvoltarea tehnologiilor care promoveaza o societate mai durabila.

error: